Η πρώην του Κασιδιάρη τρέλανε τον Λε-Πα

SHOWBIZΑποφάσισε να της γράψει και τραγούδι!Η πρώην του Κασιδιάρη τρέλανε τον Λε-ΠαΤρίτη, Οκτώβριος 10, 2017 - 15:02

❱❱ Είναι ερωτεύσιμο πλάσμα, λέει ο τραγουδιστής για τη Μις Τουρισμός 2012 Ελενα Κωνσταντινίδου

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Λευτέρης Πανταζής δηλώνει ξετρελαμένος με τη

Μις Τουρισμός 2012 Ελενα Κωνσταντινίδου! Η εντυπωσιακή κοπέλα, η οποία κατά το παρελθόν απασχόλησε την επικαιρότητα με τις ταραχώδεις σχέσεις της με τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Μάρκο Βιλανάκη, γοήτευσε τον Λευτέρη Πανταζή στην πρώτη γνωριμία τους!

Το μοντέλο ασχολείται πλέον με το τραγούδι και εμφανίζεται στο Posidonio, εκεί όπου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου και ο Λε-Πα για να διασκεδάσει. Ενα βλέμμα αλλά και ένα ρεφρέν από τα χείλη της ήταν αρκετά για να «μαγέψουν» τον τραγουδιστή, ο οποίος δηλώνει εντυπωσιασμένος τόσο από την ομορφιά όσο και από τη φωνή της! Τόσο πολύ, που αποφάσισε να της γράψει και τραγούδι!

«Τη γνώρισα το Σάββατο και μεθαύριο μπαίνουμε μαζί στο στούντιο για να της κάνω τραγούδι» αποκάλυψε στην «Espresso» ο δημοφιλής καλλιτέχνης και συμπλήρωσε: «Η Ελενα είναι ερωτεύσιμο πλάσμα! Εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση έχει και πολύ ωραία φωνή! Εχει μέλλον στο τραγούδι! Είναι και πατριωτάκι, Πόντια κι αυτή, και θέλω να τη βοηθήσω! Την Πέμπτη θα μπούμε μαζί στο στούντιο ηχογράφησης. Θα κάνω και την παραγωγή στο τραγούδι της!»



Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε αν «παίζει» κάτι ερωτικό ανάμεσά τους! «Δεν μπορώ να πω, γιατί αυτά τα πράγματα δεν τα προδικάζεις... Αυτά τα ξέρει ο Θεός! Στην πίστα όμως θέλω πολύ να συνεργαστούμε και δεν αποκλείεται να μας δείτε σύντομα στο ίδιο σχήμα! Αφήστε με να... βασανιστώ λίγο κοντά της!» σχολίασε με το γνωστό χιούμορ του ο Λευτέρης, ο οποίος έχει υμνήσει όσο κανένας άλλος τα ωραιότερα πλάσματα του κόσμου, δηλαδή τις γυναίκες.

Η Ελενα Κωνσταντινίδου στέφτηκε Μις Τουρισμός το 2012, ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τη σχέση της και τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, το 2013. Αργότερα την είδαμε στο πλευρό του Μάρκου Βιλανάκη, γνωστού και ως «βασιλιά των Τσιγγάνων», με τον οποίο επίσης ο χωρισμός δεν ήταν ήρεμος. Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τώρα η γοητευτική Ελενα, με τη βοήθεια και του Λευτέρη Πανταζή, ετοιμάζεται να κάνει καριέρα στο τραγούδι!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα