Η Παπακώστα ετοιμάζει Ν.Ε.Ο. κόμμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ Παπακώστα ετοιμάζει Ν.Ε.Ο. κόμμαΠέμπτη, Απρίλιος 12, 2018 - 16:15

❱❱ Τη νέα πολιτική πρωτοβουλία, στην οποία η ίδια θα έχει σημαντικό ρόλο, προανήγγειλε διά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα.

«Ανάσταση στη Μακεδονία. Από εδώ ξεκινά το Ν.Ε.Ο...» έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter, ως λεζάντα σε φωτογραφία της από την Ακολουθία της Ανάστασης σε Ιερό Ναό της Θεσσαλονίκης.

Υπονοούμενα

Η

Κατερίνα Παπακώστα, η οποία είχε διαγραφεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ελέω Αδωνη Γεωργιάδη, είχε αφήσει σαφή υπονοούμενα για τις προθέσεις της από τις αρχές του 2018. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση εάν κρίνει πως υφίσταται χώρος για την ίδρυση νέου κόμματος, ιδεολογικά τοποθετημένου στη

Δεξιά, είχε απαντήσει: «Η πολιτική απεχθάνεται τα κενά, όπως και η φύση. Οταν αφήσεις χώρο, κάποιος θα έλθει να καταλάβει τον χώρο που εσύ αφήνεις. Θα πρέπει να προσέξουμε όλοι τον χώρο που αφήνουμε».

Η κυρία Παπακώστα το τελευταίο διάστημα συνομιλεί με πολλά στελέχη από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, αλλά και με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα