Η «Παναγία των Παρισίων» είχε ενώσει τη Διαβάτη και τον Ρουβά

SHOWBIZΗ «Παναγία των Παρισίων» είχε ενώσει τη Διαβάτη και τον ΡουβάΠαρασκευή, Δεκέμβριος 19, 2014 - 18:00

ΜΙΑ μεγάλη αποκάλυψη έρχεται να ανατρέψει τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη (φωτό) που επέμενε πως δεν γνωρίζει τον Σάκη Ρουβά (φωτό). «Δεν τον ξέρω, δεν το γνωρίζω το παιδί. Το όνομά του το έχω ακούσει, αλλά δεν τον παρακολουθώ». Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια, δεκαοκτώ για τη ακρίβεια, η ηθοποιός και ο ποπ σταρ συνεργάστηκαν

το 1996 σε κινηματογραφική ταινία! Οι πρωταγωνιστές του «θερμού επεισοδίου» στα βραβεία «Κάρολος Κουν» είχαν δανείσει τη φωνή τους στην κινηματογραφική (μεταγλωττισμένη) ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Παναγία των Παρισίων» που κυκλοφόρησε από τη Walt Disney Pictures το 1996.

Μάλιστα είχαν και κοινό διάλογο σε μια σκηνή, αφού ο Σάκης Ρουβάς «υποδυόταν» τον Κουασιμόδο και η Χρυσούλα Διαβάτη μια ηρωίδα φίλη του κινηματογραφικού ήρωα. Να θυμίσουμε ότι η σφοδρή σύγκρουση μεταξύ της πρωταγωνίστριας και του τραγουδιστή ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, όταν ο δεύτερος βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στην τραγωδία «Βάκχαι» του Ευριπίδη. Στην ίδια τελετή, η ηθοποιός αρνήθηκε να παραλάβει τη διάκρισή της λέγοντας πως πρέπει «να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου να τακτοποιήσει τα θέματα, γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα».

Η αντίδραση του Σάκη; Ψύχραιμη! «Κανείς δεν θα μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι» είπε, με τη Χρυσούλα Διαβάτη να δίνει συνέχεια στο θέμα, με σχεδόν καθημερινές δηλώσεις της σε τηλεοπτικές κάμερες και εκπομπές, όπου -μεταξύ άλλων- είχε δηλώσει: «Ο κ. Ρουβάς είπε ότι με “αγαπάει” σαν ηθοποιό; Γιατί; Με έχει δει ποτέ του;» Και όμως, την είχε δει!

Keywords
Τυχαία Θέματα