Η Πάλτροου προβάρει (;) νυφικό!

ΚΟΣΜΟΣΗ Πάλτροου προβάρει (;) νυφικό!Παρασκευή, Μάρτιος 17, 2017 - 20:17

Δεύτερο στεφάνι εν όψει για την Γκουίνεθ Πάλτροου; Η 44χρονη star φέρεται ότι κάνει πρόβα νυφικού, αφού, σύμφωνα με το περιοδικό «US Weekly», σύντομα θα κληθεί να απαντήσει στην ερώτηση του συντρόφου της Μπραντ Φάλτσακ «με παντρεύεσαι;».

Οπως αποκαλύπτουν στο περιοδικό πηγές κοντά στην ηθοποιό, η Πάλτροου και ο 46χρονος παραγωγός Φάλτσακ μιλούν συνέχεια για γάμο και θεωρούν βέβαιο ότι θα γίνει. Θα γίνει, ωστόσο, όταν έρθει η κατάλληλη

ώρα. Η Πάλτροου συνάντησε για πρώτη φορά τον συμπαραγωγό του «Glee» το 2010, όταν εμφανίστηκε στη σειρά ως guest, όμως άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού τον Αύγουστο του 2014.

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή των Coldplay Κρις Μάρτιν έως το 2014. Χώρισαν ύστερα από 11 χρόνια γάμου και έχουν δύο παιδιά, τη 12χρονη σήμερα Απλ και τον 10χρονο Μόουζες. Τα παιδιά της, σύμφωνα με τις ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές, έχουν εγκρίνει τον Φάλτσακ ως πατριό τους, αφού, όπως τονίζουν, τον αγαπούν και πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος σύντροφος για τη μαμά τους. Αποκαλύπτουν, επίσης, ότι και ο πρώην σύζυγός της, Μάρτιν, ο οποίος διατηρεί στενή φιλική σχέση με την Πάλτροου, φέρεται ότι έχει δώσει την «ευλογία του» στη σχέση της. «Ο Κρις εγκρίνει απόλυτα τον Μπραντ, γιατί πιστεύει πως είναι καλός άνθρωπος» τόνισε. Πριν από τον Μάρτιν, η Γκουίνεθ ήταν αρραβωνιασμένη με τον Μπραντ Πιτ, ενώ είχε και μια σχέση τριών χρόνων με τον Μπεν Αφλεκ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα