Η Οπρα Γουίνφρεϊ είναι η χαρά της καμαριέρας

18:35 8/3/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ Οπρα Γουίνφρεϊ είναι η χαρά της καμαριέραςΠέμπτη, Μάρτιος 8, 2018 - 18:34

❱❱ Σταρ κατά καιρούς έχουν αφήσει τα δωμάτια των ξενοδοχείων στα οποία καταλύουν ρημαδιό, είτε λόγω έκρηξης νεύρων είτε λόγω ακραίας διασκέδασης υπό την επήρεια ουσιών.

Η Οπρα Γουίνφρεϊ, ωστόσο, επιλέγει αρκετές φορές να μετατρέπει τα δωμάτια σε κουμπαράδες, όταν κάνει check out. Η 63χρονη μεγιστάνας της τηλεόρασης και των εκδόσεων,

η οποία, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», διαθέτει περιουσία ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι φροντίζει να δείχνει την ευγνωμοσύνη της στις καμαριέρες, στις οποίες σπάνια δίνεται πουρμπουάρ, αφήνοντας πίσω της διάσπαρτα χαρτονομίσματα.

«Συνήθως απλά αφήνω χρήματα στο μαξιλάρι, αλλά την περασμένη φορά τα άφησα παντού στο δωμάτιο: κάτω από το γραφείο, πάνω στον πάγκο με τα καραμελάκια, στο ντους» δηλώνει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της και προσθέτει: «Φεύγοντας ήμουν χαρούμενη γιατί ήξερα ότι κάποιος θα ήταν πολύ χαρούμενος».

Η Γουίνφρεϊ δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται γενναιόδωρη. Στις εκπομπές της πρόσφερε πάντα στο κοινό της που ήταν στο στούντιο δώρα, από κουβέρτα μέχρι αυτοκίνητο. Οπως εξηγεί η ίδια, «το να μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο για κάποιον είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μου».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα