Η Οπρα αντιμέτωπη με τον «γιο» της

ΚΟΣΜΟΣΗ Οπρα αντιμέτωπη με τον «γιο» τηςΠαρασκευή, Οκτώβριος 30, 2015 - 17:45

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Οπρα Γουίνφρεϊ κατά την έξοδό της από το πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής «The Late Show». Η 61χρονη παρουσιάστρια ήρθε αντιμέτωπη με έναν 35χρονο άντρα, ο οποίος επιχείρησε να την πλησιάσει ισχυριζόμενος ότι είναι ο χαμένος γιος της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του Κάλβιν Μίτσελ, οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 1992 στη διάρκεια

του τηλεοπτικού προγράμματος του ABC «There are no children here», όταν ο Μίτσελ ήταν 11 ετών. Τότε η παρουσιάστρια φέρεται ότι είχε ζητήσει από τη μητέρα του να τον υιοθετήσει, ενώ εν συνεχεία πλήρωνε το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο φοιτούσε μέχρι που εκείνος το παράτησε, σε ηλικία 17 ετών. Οπως λέει ο 35χρονος, η Γουίνφρεϊ δεν του το συγχώρησε και έκτοτε τον «εγκατέλειψε», γεγονός που τον έκανε αυτοκτονικό.

Η 61χρονη σταρ φάνηκε να αναγνωρίζει τον Μίτσελ όταν εκείνος την πλησίασε, αποκαλώντας τον με το μικρό του όνομα, ωστόσο τον απομάκρυνε σπρώχνοντάς τον με το χέρι της προτού εκείνος αφήσει το τηλέφωνό του στους βοηθούς της. Σύμφωνα με το «National Enquirer», η Γουίνφρεϊ είχε ενοχληθεί από το γεγονός ότι ο Μίτσελ είχε μιλήσει στο περιοδικό για τη σχέση τους, γι' αυτό εκείνος ακούστηκε να της ζητάει συγγνώμη. Η παρουσιάστρια ωστόσο φέρεται ότι του είπε πως δεν είχε χρόνο για κουβέντα και του ζήτησε να προσέχει.



Keywords
Τυχαία Θέματα