Η Νομικού στην πασαρέλα με τη Λονγκόρια

SHOWBIZ«Αγκαλιά» με top models η ΝομικούΗ Νομικού στην πασαρέλα με τη ΛονγκόριαΠέμπτη, Σεπτέμβριος 20, 2018 - 14:55

❱❱ Στην ίδια πλωτή πασαρέλα στον Σηκουάνα με τις Κρους, Λονγκόρια, ΜακΝτάουελ και άλλες superstars, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η Δούκισσα Νομικού στο ίδιο catwalk με τις Ντούτσεν Κρους, Εύα Λονγκόρια

και Αντι ΜακΝτάουελ! H παρουσιάστρια, η οποία έγινε πρόσφατα μανούλα, θα κάνει ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα, συμμετέχοντας στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ως πρέσβειρα της L'Oréal Paris.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του μεγάλου event της μόδας, θα πραγματοποιηθεί το εμβληματικό Le Défilé Fashion Show της διάσημης εταιρίας και, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ο ποταμός Σηκουάνας θα μεταμορφωθεί σε ένα πλωτό catwalk, με τα μοντέλα να φορούν δημιουργίες 12 διαφορετικών διάσημων σχεδιαστών.

Πρέσβειρες της L'Oréal Paris

Το Le Défilé L'Oréal Paris θα τιμήσουν με την παρουσία τους διάσημα top models και ηθοποιοί, όπως η μούσα των Dolce & Gabbana Μπιάνκα Μάλτι, η Ινδή ηθοποιός Σόναμ Καπούρ, ο διασημότερος «άγγελος» της Victoria’s Secret Ντούτσεν Κρους και οι χολιγουντιανές σταρ Εύα Λονγκόρια και Αντι ΜακΝτάουελ, όλες πρέσβειρες της L'Oréal Paris.

«Στις 30 Σεπτεμβρίου θα περπατήσω σε ένα custom-made catwalk 60 μέτρων, σε μια once-off πλωτή κατασκευή μέσα στον Σηκουάνα ποταμό! Ολα αυτά για το εμβληματικό Le Défilé Fashion Show της L'Oréal Paris. Ευχηθείτε μου καλή τύχη» έγραψε στον λογαριασμό της η γλυκιά Δούκισσα, που είναι σίγουρο ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα