Η make up artist των Star και Mr GS Hellas 2015 έρχεται από την Εύβοια!

SHOWBIZΗ make up artist των Star και Mr GS Hellas 2015 έρχεται από την Εύβοια!Τρίτη, Ιούλιος 21, 2015 - 11:33

Η Δέσποινα Μαραβέλη είναι μία γυναίκα με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, αφού διατηρεί δικό της beauty bar στην Αιδηψό.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ηγείται στην ομάδα των make up artist που επιμελούνται στα Star and Mr GS Hellas 2015

το βάψιμο όλων των finalist (η υπόλοιπη ομάδα των make up artists απαρτίζεται από καταξιωμένους καθηγητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), και φυσικά αποτελεί την πρώτη επιλογή για το συγκεκριμένο κομμάτι από τον διοργανωτή κύριο Γιώργο Κούβαρη.

Η Δέσποινα Μαραβέλη αποδεικνύει εμπράκτως ότι το φαίνεσθε, όσο αφορά την ίδια, ταυτίζεται με το είναι, δηλαδή , από την ίδια ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ κάποιος καταλαβαίνει, πως είναι μια επιβλητική παρουσία υψηλής αισθητικής, και με τις γνώσεις που διαθέτει μπορεί και δημιουργεί και στους άλλους είδωλα ομορφιάς.

Η make up artist των Star και Mr GS Hellas 2015 δήλωσε αποκλειστικά στην «Espresso»: «Κάθε χρόνο τα Star και Mr GS Hellas 2015 ανεβαίνουν επίπεδο, κάτι που κάνει πιο εύκολο την δικιά μας δουλειά, όσο αναφορά το βάψιμο ενός προσώπου. Φέτος όλες οι finalist διαθέτουν φυσική ομορφιά, υψηλών προδιαγραφών, και εμείς θα κινηθούμε σε γήινους χρωματισμούς, χωρίς έντονα χρώματα, αφού στόχος μας είναι η ανάδειξη της ωραιότερης Ελληνίδας με φυσική ομορφιά!»

Keywords
Τυχαία Θέματα