Η Λόπεζ έμπλεξε με την κόκα!

ΚΟΣΜΟΣΤι τη συνδέει με τη διαβόητη «μαύρη χήρα» της ΚολομβίαςΗ Λόπεζ έμπλεξε με την κόκα!Τετάρτη, Αύγουστος 17, 2016 - 12:16

Εγινε γνωστή ως «νονά της κοκαΐνης», «μαύρη χήρα» και «βασίλισσα του εμπορίου ναρκωτικών». Τώρα, η Κολομβιανή Γκριζέλντα Μπλάνκο γίνεται σειρά του HBO με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ, όμως ο πρώην της απειλεί την παραγωγή με μηνύσεις αν γίνει οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό του.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Ο Τσαρλς Κόσμπι φημολογείται ότι είναι ο μοναδικός από τους πρώην

συντρόφους της που η Μπλάνκο άφησε ζωντανό, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται ότι έχει την παραμικρή διάθεση να εξαργυρώσει αυτή τη φήμη του, καθώς θέλει το όνομά του να «σβηστεί» από την ιστορία της ζωής της Μπλάνκο, που θα προβληθεί στη μικρή οθόνη με τίτλο «Cocaine Godmother». Φήμες, μάλιστα, αναφέρουν ότι δεν είναι καν φαν της Τζένιφερ Λόπεζ, θεωρώντας ότι λόγω lifestyle δεν θα μπορέσει να είναι πειστική σε έναν τέτοιον ρόλο.

Δεν είναι, ωστόσο, ότι αποστρέφεται γενικά τα φώτα της δημοσιότητας... Ο Κόσμπι είχε ρόλο αφηγητή στο ντοκιμαντέρ «Cocaine Cowboys 2», που αναφερόταν στη ζωή της «βαρόνου» των ναρκωτικών και αυτή την περίοδο δουλεύει πάνω στην παραγωγή ταινίας για τη ζωή ενός διαβόητου δολοφόνου, ονόματι «Hustle».

Η Γκριζέλντα Μπλάνκο δολοφονήθηκε στο Μεντεγίν της Κολομβίας τον Σεπτέμβριο του 2012, σε ηλικία 69 ετών. Στη διάρκεια της καριέρας της στον υπόκοσμο τη δεκαετία του '70 και του '80, το όνομά της συνδέθηκε, εκτός από το εμπόριο ναρκωτικών, και με εκατοντάδες φόνους, μεταξύ των οποίων και όλων των ανδρών με τους οποίους είχε σχέση κατά καιρούς, εκτός του Κόσμπι.

Φορτωμένο πρόγραμμα

«Η ζωή αυτής της διεφθαρμένης γυναίκας με έχει συνεπάρει εδώ και πολλά χρόνια» δήλωσε η Λόπεζ στο περιοδικό «Variety», αναφερόμενη στο στόρι της νέας σειράς, της οποίας έχει αναλάβει και την παραγωγή. Η Λατίνα σταρ αναμένεται να έχει ένα άκρως φορτωμένο πρόγραμμα φέτος τον χειμώνα, αφού, εκτός από το «Cocaine Godmother», έχει αναλάβει και την παραγωγή ενός νέου χορευτικού talent show για λογαριασμό του NBC.

Keywords
Τυχαία Θέματα