Η κούκλα εγγονή της Καρέζη

15:38 3/2/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜαγνήτισε τα φλας σε πρεμιέρα παράστασηςΗ κούκλα εγγονή της ΚαρέζηΠαρασκευή, Φεβρουάριος 3, 2017 - 15:37

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η 16χρονη εγγονή της Τζένης Καρέζη στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Mamma Mia!» με πρωταγωνίστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Συνοδευόμενη από τον πατέρα της Κωνσταντίνο Καζάκο, η όμορφη Τζένη, που είναι μαθήτρια της β' λυκείου, πόζαρε με καμάρι

στο πλευρό του, χαρίζοντας στους φωτογράφους το καλύτερο χαμόγελό της.

Πανύψηλη, όπως ο μπαμπάς της, και ντυμένη με μαύρα casual ρούχα, αλλά με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που κληρονόμησε από τη μητέρα της Τάνια Τρύπη, με την οποία μοιάζει εκπληκτικά, η Τζένη λέγεται πως είναι έτοιμη να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της.

Πολυτάλαντο κορίτσι

Αυτό ισχυρίζονται άνθρωποι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της, αφού, όπως λένε στην «Espresso», η νεαρή καλλονή μεγάλωσε στα παρασκήνια των θεάτρων και από μικρό παιδί βρισκόταν στα καμαρίνια των γονιών της, ενώ έπαιζε κυνηγητό στη σκηνή ή κρυφτό στα φουαγέ.

«Είναι ένα χαρισματικό, πολυτάλαντο κορίτσι που λατρεύει τον κινηματογράφο και έχει πάθος με τη φωτογραφία. Αθλείται καθημερινά, κάνει κολύμπι, παίζει βόλεϊ, τραγουδάει και παίζει μουσική. Το μόνο παράπονό της είναι ότι δεν γνώρισε τη διάσημη γιαγιά της» αποκαλύπτει έγκυρη πηγή.

Ωστόσο, η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος, που διατηρούν μια υπέροχη σχέση μετά το διαζύγιό τους, φροντίζουν να εξιστορούν στη μικρή Τζένη ιστορίες με πρωταγωνίστρια τη σπουδαία ηθοποιό του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Δήμητρα Δάρδα

Τζένη ΚαζάκουΤζένη ΚαρέζηΚωνσταντίνος ΚαζάκοςΤάνια Τρύπη
Keywords
Τυχαία Θέματα