Η κουμπαριά του Παχατουρίδη και οι... ματιές στην Περιφέρεια

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Η κουμπαριά του Παχατουρίδη και οι... ματιές στην ΠεριφέρειαΠέμπτη, Απρίλιος 26, 2018 - 16:45

❱❱ Ο δήμαρχος Περιστερίου πάντρεψε με τιμές το «πουλέν» του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Το «πουλέν» του Ευκλείδη Τσακαλώτου φόρεσε «βέρα στο δεξί». Ο 40χρονος Αλέξης Πουλιάσης, ειδικός σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, παντρεύτηκε προχθές την καλή του στο Δημαρχείο Περιστερίου με κουμπάρο τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη. Εκει ήταν φυσικά και ο Ευκλείδης για να ευχηθεί βίον ανθόσπαρτον στο ευτυχισμένο ζεύγος,

τον Αλέξη και την αγαπημένη του Νίκη.



Το ότι ο γάμος έγινε στο Περιστέρι δεν είναι τυχαίο. Ο γαμπρός είναι γέννημα θρέμμα Περιστερίου και υπήρξε συνεργάτης του Παχατουρίδη. Το 2014, ο Αλέξης Πουλιάσης ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου, χωρίς πάντως να εκλεγεί, ωστόσο γρήγορα αξιοποιήθηκε από το «σύστημα ΣΥΡΙΖΑ», αφού στις 30 Οκτωβρίου του 2015 δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ της τοποθέτησής του στη θέση του ειδικού συμβούλου του υπουργού Οικονομικών, που φαίνεται να τον στηρίζει σε όλα.

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης, που λέγεται ότι ίσως εμπλακεί με την Περιφέρεια Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε την ευκαιρία στο περιθώριο του γάμου να τα πει λιγάκι με τον Ευκλείδη, που είχε υποδοχή σταρ στο Δημαρχείο Περιστερίου.

Στο πλευρό της Ράπτη ο Γιώρκας

❱❱Μπορεί να χώρισαν, αλλά εξακολουθούν να είναι... μαζί. Ο λόγος για τη βουλευτή Θεσσαλονίκης Ελενα Ράπτη και τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα. Ως γνωστόν, η βουλευτής υποστηρίζει εδώ και χρόνια σθεναρά την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας έγιναν δυο ταινίες και ο εξαιρετικός Λούκας έγραψε το σενάριο, τους στίχους και τη μουσική στο «Μυστικό της Νίκης» και στο «Μυστικό της Νίκης 2 - Η περιπέτεια του Βίκτορα». Επιπλέον, ανέλαβε την επιμέλεια παραγωγής και των δύο ιστοριών. Η φροντίδα του τραγουδιστή για τις ταινίες με τη σφραγίδα της πρώην αγαπημένης του, καθώς και η στήριξή του σε ό,τι κάνει, είναι μοναδική! Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της δημοσιογραφικής σχολής του ΑΝΤ1 μαζί με τη διερμηνέα Σοφία Ρομπόλη προκειμένου να βιντεοσκοπήσουν την απόδοση της ταινίας στη νοηματική γλώσσα.

«Το Μυστικό της Νίκης 2 - Η περιπέτεια του Βίκτορα» είναι μία ιστορία κινουμένων σχεδίων σε 3D animation, με πρωταγωνιστή ένα παιδί του δημοτικού που δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από ένα 16χρονο αγόρι. Η καμπάνια έχει τη θετική γνωμοδότηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του υπουργείου Παιδείας. Με λίγα λόγια, η βουλευτής δίνει τον τόνο και ο Λούκας ακολουθεί.

❱❱Την όμορφη Κική Τσακαλδήμη, η οποία κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που σχεδόν έφτασε στην κορυφή του πιο ψηλού βουνού της οροσειράς των Ιμαλαΐων και του υψηλότερου σημείου πάνω στη Γη, συνάντησε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχα σήμερα μαζί της, μου διηγήθηκε τη δική της συναρπαστική ιστορία: χωρίς να έχει ξανασχοληθεί ποτέ με την ορειβασία, έθεσε ως στόχο να ανέβει στο Εβερεστ. Και ύστερα από συστηματική προετοιμασία, κατόρθωσε να το πετύχει. “Αν θέλεις, μπορείς” μου είπε και σκέφτηκα ότι σε αυτή τη φράση βρίσκεται τελικά το στοίχημα για ολόκληρη τη χώρα μας, φτάνει να το πιστέψουμε» είπε ο Κυριάκος, μετά την κουβέντα που είχε με τη σπουδαία ορειβάτισσα.

(!)

Στρώθηκαν τα κόκκινα χαλιά στη Βουλή σήμερα, μέρα γιορτής. Υποδεχόμαστε στο... σπίτι μας τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Σε συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, με ειδική ημερήσια διάταξη, θα μιλήσει το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ τον Γιούνκερ θα υποδεχθεί και θα προσφωνήσει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Στη συνεδρίαση θα παραστούν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
ό παχατουριδης παντρεψε, γαμοσ παχατουριδηχθεσ
Τυχαία Θέματα