Η κουμπαριά της Πάολα

14:21 7/9/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ κουμπαριά της ΠάολαΔευτέρα, Σεπτέμβριος 7, 2015 - 14:14

Πιο λαμπερή και από... νύφη ήταν η Πάολα στον γάμο του μαέστρου της Γιώργου Νάτσιου, που έγινε πριν από λίγες μέρες στη Λάρισα. Η διάσημη τραγουδίστρια πάντρεψε τον συνεργάτη και καλό της φίλο με τη σύντροφό του Γεωργία, ενώ βάφτισε και τον ενός έτους γιο τους, Αγγελο.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Φορώντας μια μάξι μπεζ τουαλέτα με δαντέλα στο μπούστο και το τελείωμα η Πάολα

έφτασε στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου μαζί με τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζογγλοπίτη και την κόρη τους Παολίνα, η οποία ήταν και παράνυφη στον γάμο.

Η κουμπάρα, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε πάνω της τα βλέμματα των καλεσμένων κατά την άφιξή της στην εκκλησία μαζί με τον γαμπρό.

Μετά το διπλό μυστήριο οι φίλοι και οι συγγενείς του Γιώργου και της Γεωργίας έκλεισαν ραντεβού στο Κτήμα Δριστέλλα, στο 7ο χιλιόμετρο Λάρισας - Τυρνάβου, όπου δόθηκε το πάρτι. Μια πολυμελής ορχήστρα, στην οποία βέβαια τα κλαρίνα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, ανέλαβε να διασκεδάσει τον κόσμο.

Γνωστοί καλλιτέχνες της περιοχής τραγούδησαν παραδοσιακά κομμάτια, ενώ τηρήθηκε φυσικά και το έθιμο του καρφιτσώματος χαρτονομισμάτων πάνω στο νυφικό και το κοστούμι του γαμπρού. Η Πάολα ευχήθηκε διά μικροφώνου τα καλύτερα στους νιόπαντρους και στο βαφτιστήρι της.

Βγήκε ο ήλιος!

Ο κόσμος μάλιστα την αποθέωσε όταν έσυρε πρώτη τον χορό προκειμένου να τιμήσει τον Γιώργο, τη Γεωργία και τον Αγγελο. Η ίδια φυσικά πήρε και το μικρόφωνο ερμηνεύοντας δικά της -και όχι μόνο- κομμάτια, κορυφώνοντας έτσι το γλέντι.

Οπως πληροφορηθήκαμε, οι τελευταίοι έφυγαν από τον χώρο του κτήματος στις 8.00 το πρωί, όταν πλέον ο ήλιος είχε βγει για τα καλά. Να σημειωθεί ότι η Πάολα υποσχέθηκε να παντρέψει τον μαέστρο της με τη σύντροφό του πριν από έναν χρόνο, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

Οχι μόνο κράτησε την υπόσχεσή της, αλλά πρωτοστάτησε για χάρη τους και σε ένα γλέντι που θα συζητιέται για καιρό στον θεσσαλικό κάμπο.

Keywords
Αναζητήσεις
φορεματα παολας γαμο λαρισα τιμη, γαμος
Τυχαία Θέματα