Η κόρη «μαγνήτισε» τα φλας

SHOWBIZΗ κόρη «μαγνήτισε» τα φλαςΤετάρτη, Ιανουάριος 27, 2016 - 17:18

Ο Κώστας Αρζόγλου εμφανίστηκε σε θεατρική πρεμιέρα με τη γοητευτική 31χρονη Ωρόρα στο πλευρό του και έγινε στόχος των φωτογράφων

Με την κόρη του Ωρόρα στο πλευρό του παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο τελευταίος επισκέπτης» του Τένεσι Γουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη, ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης και η 31χρονη... συνάδελφός του έγιναν στόχος των φωτογράφων με το που έφτασαν στο Ιδρυμα

«Μιχάλης Κακογιάννης», αφού τόσο εκείνος όσο και η γοητευτική κόρη του προτιμούν να παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ωρόρα είναι η πρωτότοκη κόρη του Αρζόγλου από τον πρώτο γάμο του με τη Βελγίδα επίσης ηθοποιό Εστέλ Μαριόν.

Μάλιστα, η 31χρονη είχε εκφράσει από νωρίς την επιθυμία της να ασχοληθεί με την υποκριτική και κάποια στιγμή να μπορέσει να παίξει με τον μπαμπά της. Ετσι κι έγινε. Οι δυο τους συνεργάστηκαν το 2012 στο έργο «Ζουβέ - Ελβίρα».

Παρούσα η μαμά της

Τότε η Ωρόρα είχε δηλώσει ότι αντιμετώπιζε ένα... μικρό θεματάκι με τη γλώσσα, αφού τα ελληνικά της είχαν γαλλική προφορά! Στην πρεμιέρα της παράστασης παρούσα ήταν η μαμά της, η γοητευτική Εστέλ, αλλά και η ετεροθαλής αδερφή της Μαρία, την οποία ο Κώστας Αρζόγλου απέκτησε με την τρίτη σύζυγό του -και πρώην μαθήτρια της δραματικής σχολής του-, τη Χαρά.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός έχει και έναν γιο, τον Παύλο, τον οποίο απέκτησαν με τη δεύτερη σύζυγό του Ελενα Ακρίτα. Οσο για την παράσταση που παρακολούθησαν μπαμπάς και κόρη; Ο «Τελευταίος επισκέπτης» του Γουίλιαμς έφερε ξανά στη σκηνή, ύστερα από αρκετά χρόνια, τη Νόρα Κατσέλη. Συμπρωταγωνιστούν οι Βάνα Πεφάνη, Σόλωνας Τσούνης, Νεφέλη Ορφανού.



Keywords
Τυχαία Θέματα