«Η Κόνι πετούσε πάνω στη σκηνή»

SHOWBIZΗ συνομιλία με την πρώην του Ζώζα Μεταξά παρά την πρόσφατη κόντρα τους«Η Κόνι πετούσε πάνω στη σκηνή»Δευτέρα, Οκτώβριος 30, 2017 - 17:27

❱❱ Ο Λε-Πα πήγε στην πρεμιέρα παράστασης και καμάρωσε την κόρη του

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Κόνι Μεταξά «Πετάει, πετάει» επί σκηνής και η πρεμιέρα της στο Θέατρο «Χυτήριο» έγινε αφορμή για να συναντηθούν έπειτα από καιρό οι γονείς, Λευτέρης Πανταζής

και Ζώζα Μεταξά, οι οποίοι είχαν ανταλλάξει πριν από λίγους μήνες πικρές κουβέντες μέσω συνεντεύξεών τους.

«Το κοριτσάκι μου με έκανε πολύ περήφανο» δήλωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην «Espresso» και συνέχισε: «Την καμάρωσα! Φάνηκε πόσο πολύ έχει δουλέψει πάνω στον ρόλο της! “Πετάει, πετάει” στη σκηνή, όπως είναι και ο τίτλος του έργου. Ολη η ομάδα πετάει, δηλαδή, και η παράσταση είναι πολύ καλή».

Ο Λευτέρης έφτασε στο θέατρο συνοδευόμενος από την τραγουδίστρια Αλεξία Μιχαήλ. «Η Αλεξία είναι αξιόλογη καλλιτέχνιδα και θα σας απασχολήσει στο μέλλον!» ανέφερε για την εντυπωσιακή συνοδό του, ενώ, σε ερώτησή μας αν υπάρχει ειδύλλιο μεταξύ τους, το αρνήθηκε γελώντας. «Μου αρέσει να με περιβάλλουν όμορφα πλάσματα» σχολίασε.

Παρούσα

Από την πρεμιέρα της Κόνι, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα της Ζώζα Μεταξά, η οποία έσπευσε να μιλήσει στον πρώην σύντροφό της, παρά την πρόσφατη κόντρα τους που είχε απασχολήσει τα media. «Στην αρχή δεν την είδα! Οταν μπήκα στο θέατρο με την παρέα μου, εκείνη καθόταν ήδη και δεν την πρόσεξα! Μετά μιλήσαμε! Στο τέλος της παράστασης ήρθε εκείνη κοντά μου και μου είπε πόσο χαρούμενη είναι για το κοριτσάκι μας» μας αποκάλυψε ο Λε-Πα, δείχνοντας ότι οι σχέσεις τους έχουν πλέον αποκατασταθεί.

Ο τραγουδιστής, τέλος, μας μίλησε και για τους λόγους που τα... βρόντηξε και έφυγε από νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου εμφανιζόταν, μετά το πρώτο του sold out διήμερο. «Ο επιχειρηματίας δεν υπήρξε συνεπής απέναντι σ' εμένα και στους συνεργάτες μου. Εχω μαζί μου 12 πολύτιμους για τη δουλειά μου ανθρώπους. Συμφωνήθηκαν κάποια πράγματα που δεν τηρήθηκαν! Υπήρξε αθέτηση συμφωνίας - και δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό κομμάτι! Οι οικονομικοί λόγοι έρχονται δεύτεροι. Η όλη συμπεριφορά δεν ήταν σωστή. Εγώ δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα στην καριέρα μου! Δεν έχω ξανακάνει ποτέ κάτι τέτοιο στα τόσα χρόνια που τραγουδάω» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε αποκαλύπτοντας τα σχέδιά του: «Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω εμφανίσεις σε μεγάλη πίστα της Αθήνας, αλλά ακόμα δεν σας λέω ούτε όνομα ούτε διεύθυνση. Θα δείτε προσεχώς».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα