Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ζει μέσα στη χλιδή και το δείχνει

16:57 4/5/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ζει μέσα στη χλιδή και το δείχνειΠέμπτη, Μάιος 4, 2017 - 16:57

Από την αρχή του γάμου της με τον Μάικλ Ντάγκλας διατηρούσε χαμηλό προφίλ και φρόντιζε να κρατά την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Απο την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Ομως τελευταία η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς φαίνεται ότι αισθάνεται την ανάγκη να μοιραστεί λεπτομέρειες της καθημερινότητάς της μέσα από το Instagram,

αποκαλύπτοντας τη χλιδή που απολαμβάνει σε όλα τα επίπεδα. Οι φωτογραφίες από το ντουλαπάκι του μπάνιου της με καλλυντικά αξίας 2.300 ευρώ και από το δωμάτιο-γκαρνταρόμπα του σπιτιού της, που έγιναν πρόσφατα viral, δεν είναι τίποτα ωστόσο μπροστά στις άλλες πολυτέλειες που απολαμβάνει η 47χρονη σταρ, η οποία τρώει κυριολεκτικά με χρυσά κουτάλια.

Μαζί με τον Ντάγκλας μοιράζει τον χρόνο της σε ένα διαμέρισμα αξίας 6.000.000 ευρώ με θέα το Σέντραλ Παρκ, μια έπαυλη 8 υπνοδωματίων και 13 μπάνιων αξίας 12.000.000 ευρώ στο Μπέντφορντ, ένα εξοχικό στη Μαγιόρκα, ένα στις Βερμούδες και ένα στο Κεμπέκ του Καναδά, φωτογραφίες των οποίων ανεβάζει συχνά πυκνά στα social media. Μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε η φωτογραφία της «κοριτσίστικης σπηλιάς» της, όπως αποκαλεί τον αχυρώνα που μετέτρεψε σε προσωπικό χώρο της στην οικία τους στο Μπέντφορντ.

Πρόκειται για έναν χώρο σε μέγεθος γκαρσονιέρας, μέσα στον οποίο στεγάζει όλα τα χόμπι της, από τον χορό μέχρι το ράψιμο, με καθρέφτες, ραπτομηχανές, άνετους καναπέδες και μεγάλα πορτρέτα της.

Από τις φωτογραφίες των εσωτερικών χώρων των σπιτιών της διαφαίνεται η αγάπη της για την τέχνη. Στο γραφείο του σπιτιού της στο Μανχάταν διακρίνεται ένα πορτρέτο της Μέριλιν Μονρόε, από τον Γουόρχολ, το οποίο -αν είναι αυθεντικό- κοστίζει από 18.000.000 έως 22.000.000 ευρώ, ενώ το γλυπτό, που -όπως μας ενημέρωσε- αγοράστηκε πρόσφατα για την έπαυλη στο Μπέντφορντ, φέρεται ότι είναι του Ισπανού γλύπτη Χαβιέ Κορμπέρο, έργα του οποίου πωλούνται ακόμη και αντί 45.000 ευρώ.

Ιδιαίτερα προσεγμένη, τέλος, φαίνεται ότι είναι η διακόσμηση όλων των σπιτιών της, τα οποία διαθέτουν έπιπλα ακριβών οίκων, πιάνα με ουρά, ακόμα και πολυελαίους στα αίθρια των κήπων, ενώ το art de la table έχει περάσει σε άλλα επίπεδα. Χρυσά βάζα γεμάτα φρέσκα λουλούδια κοσμούν τις ροτόντες με τα χρυσά σερβίτσια όπου τρώει καθημερινά η οικογένεια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα