Η Κατερίνα Μουτσάτσου από το Λος Άντζελες αποκάλυψε ότι έπεσε ολόκληρη η οικογένειά της θύμα του ιού

12:20 2/4/2020 - Πηγή: Espresso

Ο κορονοϊός φαίνεται πως «χτύπησε» ολόκληρη την οικογένεια της Κατερίνας Μουτσάτσου, πολύ πριν απλώσει για τα καλά τα… πλοκάμια του στις ΗΠΑ! Το γεγονός το αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, μέσω skype, στην εκπομπή «Happy Day», του Alpha, από το Λος Αντζελες, όπου ζει εδώ και

χρόνια.

Όπως είπε, θεωρεί πως τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Τσαρλς Κόμο, και ο γιος τους νόσησαν από τον ιό πριν από περίπου δύο μήνες, όταν, δηλαδή, δεν είχε ανακοινωθεί καν κρούσμα στην Αμερική.

«Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό και νομίζω κανείς άνθρωπος στον πλανήτη. Είναι πρωτοφανές και πρωτόγνωρο όλο αυτό. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για το μετά. Εδώ βλέπουμε νούμερα που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα» υποστήριξε αρχικά η Κατερίνα, μιλώντας γενικά για την κατάσταση στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή.

Στη συνέχεια περιέγραψε τη δική τους εμπειρία: «Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου κι εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις. Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό. Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Θέλω να κάνω τώρα τεστ να δω αν έχω τα αντισώματα» είπε η γνωστή ηθοποιός.

«Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο και βαρύ… 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δύο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δύο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δεν μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ» τόνισε η ηθοποιός, προβληματισμένη για την κατάσταση που επικρατεί.

Πηγή: Η Κατερίνα Μουτσάτσου από το Λος Άντζελες αποκάλυψε ότι έπεσε ολόκληρη η οικογένειά της θύμα του ιού - Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα