Η Καρλότα έγινε... Conchita

SHOWBIZΗ Καρλότα έγινε... ConchitaΠέμπτη, Μάιος 15, 2014 - 13:42

Η εκλογή της drag queen Conchita Wurst από την Αυστρία δίχασε το κοινό της Γιουροβίζιον, όχι όμως και τους πρωτοποριακούς καλλιτέχνες και, βέβαια, τις... ομολόγους της σε όλο τον πλανήτη! Η «δική μας» Καρλότα -που στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το drag show- αμέσως οικειοποιήθηκε το... μουσάτο στιλ της καλλιτέχνιδος και ετοιμάζει σειρά εμφανίσεων ανά την Ελλάδα

τραγουδώντας το νικητήριο τραγούδι «Rise like a phoenix», μεταφρασμένο στα ελληνικά.

Η εκκεντρική περσόνα του φετινού ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού τραγουδιού έδωσε και πάλι έμπνευση στην Καρλότα (που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων χρησιμοποιώντας το ονοματεπώνυμο Χριστίνα Μπαλτζή, ενώ έχει και το δικό της κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη) ώστε να επανακάμψει στο show. Οπως βλέπετε στις φωτογραφίες μας, η Καρλότα με στενούς συνεργάτες της από το Λονδίνο ετοίμασε μια σειρά από φωτογραφίες της στις οποίες το πρόσωπό της στολίζεται με... μούσι, σήμα κατατεθέν της Conchita. Κι η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

«Οπως είπε και η Αννα Βίσση, η Conchita είναι απίστευτη πηγή έμπνευσης» δηλώνει η Καρλότα στην «Espresso» και συνεχίζει να μιλάει με ενθουσιασμό για την ερμηνεύτρια από την Αυστρία: «Τη λάτρεψα γιατί είναι πολύ καλή τραγουδίστρια, με ιδιαίτερη προσωπικότητα, που εκφράζει τη διαφορετικότητα χωρίς να κραυγάζει. Το γεγονός ότι είναι μια γυναικεία περσόνα με μούσι δεν έχει να κάνει ούτε με πρόκληση κι ούτε με όλα αυτά τα περί ανηθικότητας που υποστηρίζουν κάποιοι. Είναι μια προχωρημένη καλλιτεχνική εικόνα, φτιαγμένη ειδικά για τον χώρο της σόουμπιζ, και όχι για να επηρεάσει τα παιδιά, όπως λένε κάποιοι φοβισμένοι γονείς».

Προτάσεις

«Τα παιδιά όταν έχουν καλή διαπαιδαγώγηση, με τους γονείς τους μαζί και αγαπημένους και όχι «διαλυμένους» με ένα κινητό στο χέρι ο καθένας, δεν έχουν να φοβηθούν ότι θα τα επηρεάσει η Conchita. Εγώ, πάντως, στο χωριό όπου μεγάλωσα δεν είχα δει καμία Wurst και τελικά ακολούθησα τον δρόμο της καρδιάς μου».

Να πούμε ότι ήδη η Καρλότα έχει ανεβάσει σελίδα στο facebook ως... Ελληνίδα Conchita και δέχεται προτάσεις από διάφορους ψυχαγωγικούς χώρους για live εμφανίσεις της.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα