Η καψούρα, πρώτο τραπέζι πίστα

17:35 3/1/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ καψούρα, πρώτο τραπέζι πίσταΠέμπτη, Ιανουάριος 3, 2019 - 17:35

❱❱ Τρία ερωτευμένα ζευγάρια «τα έσπασαν» στα μπουζούκια! Ελαμψαν Θεοδωροπούλου, Θωμοπούλου και Σιαμπάνη

Γλέντια στα μπουζούκια για τρία ερωτευμένα ζευγάρια! Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Ιωάννα Σιαμπάνη και η Νίκη Θωμοπούλου είχαν την ίδια... έμπνευση για τη διασκέδασή τους. Φορώντας υπέρλαμπρα outfits πέρασαν πριν από μερικά βράδια την είσοδο του μαγαζιού όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, συνοδευόμενες (φυσικά!) από τους άντρες της ζωής

τους.

Πρώτη και καλύτερη η Ζέτα τράβηξε πάνω της τα φλας λόγω της σούπερ σέξι εμφάνισής της. Το γνωστό μοντέλο και fashion blogger, αφού πέρασε τα Χριστούγεννα στην Αγγλία με τον άντρα της Παναγιώτη Ταχτσίδη και τα παιδιά τους, βρίσκεται πλέον οικογενειακώς στα πάτρια εδάφη, όπου υποδέχτηκε το 2019. Λάτρεις των μπουζουκιών η Ζέτα και ο ποδοσφαιριστής της Νότιγχαµ Φόρεστ δεν έχασαν την ευκαιρία να νυχτοπερπατήσουν, με τον φωτογραφικό φακό να τους «αιχμαλωτίζει» σε μεγάλα κέφια.

Στο ίδιο μέρος εμφανίστηκε και ένα από τα φαβορί για το έπαθλο του «My Style Rocks», η Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία πόζαρε με τσαχπινιά και νάζι στην αγκαλιά του συντρόφου της Τζίμη Σταθοκωστόπουλου. Η παίκτρια του reality μόδας του Σκάι και ο γοητευτικός επιχειρηματίας είναι μαζί τρεισήμισι χρόνια και, όπως είχε δηλώσει εκείνη στην «Espresso» πριν από λίγους μήνες, «τον αγαπάω πάρα πολύ κι εκείνος εμένα. Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι, αλλά τον περισσότερο χρόνο τον περνάμε μαζί».

Ούτε η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης... ξέφυγαν από τους παπαράτσι, που είχαν ακροβολιστεί στο μαγαζί όπου τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης το συγκεκριμένο βράδυ.

Ο γνωστός δικηγόρος και η στιλάτη σύζυγός του, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, βρίσκουν πάντα χρόνο ο ένας για τον άλλον και περνούν όμορφες στιγμές παρέα. Μία από αυτές, λοιπόν, ήταν και το πρόσφατο γιορτινό νυχτοπερπάτημά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα