Η «Καληνύχτα» της αινιγματικής Ναυπλιώτου στη «10η εντολή»!

TV GOSSIPΗ «Καληνύχτα» της αινιγματικής Ναυπλιώτου στη «10η εντολή»!Τετάρτη, Μάιος 20, 2015 - 13:35

Μια πρώην πρωθιέρεια και ο σύντροφος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη πρωταγωνιστούν στο αποψινό επεισόδιο της «10ης εντολής» στον Alpha. Η Μαρία Ναυπλιώτου, που σπάνια πραγματοποιεί τηλεοπτικές εμφανίσεις, είπε το «ναι» στον Πάνο Κοκκινόπουλο και κάνει guest στο πλευρό του ταλαντούχου Βούλγαρου ηθοποιού Κρις Ραντάνοφ. Η ηθοποιός μετράει λίγες και ποιοτικά εξαιρετικές συμμετοχές σε σίριαλ, όπως στα «Η αίθουσα του

θρόνου», «10», «Μείνε δίπλα μου».

Η νέα ιστορία της σειράς μυστηρίου, την οποία μάλιστα σκηνοθετεί ο ίδιος ο Πάνος Κοκκινόπουλος, έχει τον τίτλο «Καληνύχτα» και θα προβληθεί στις 23.00, με τη γοητευτική Ναυπλιώτου να αναλαμβάνει έναν ιδιαίτερο ρόλο. Υποδύεται τη Στέλλα, μια γυναίκα που θα μπει στη ζωή ενός άνδρα και θα της δώσει απρόσμενη τροπή. Ο Θάνος Τοκάκης ενσαρκώνει τον Ανδρέα, ο οποίος δεν θυμάται αν διαλύθηκε επειδή τον άφησε η γυναίκα του ή η σύζυγός του τον άφησε επειδή εκείνος διαλύθηκε. Πρόκειται για τον τύπο του ανθρώπου που αν κάποιος τον δει στον δρόμο, δεν γυρίζει να του ρίξει δεύτερη ματιά. Μέσω ενός σάιτ γνωριμιών θα συναντήσει τη Στέλλα (Μαρία Ναυπλιώτου), μια γυναίκα που σίγουρα δεν ξεχνιέται εύκολα. Οι δυο τους ερωτεύονται και ο Ανδρέας -προς έκπληξη όλων- μεταμορφώνεται σε έναν άνδρα που θέλει να διεκδικήσει μια καινούργια ζωή, με δύναμη που ούτε ο ίδιος περίμενε ότι διαθέτει. Η Στέλλα, όμως, έχει άλλα σχέδια.

Το σενάριο του επεισοδίου έχει την υπογραφή του Παναγιώτη Ιωσηφέλη, ενώ στο καστ συμπεριλαμβάνονται ακόμη οι Ακης Σακελλαρίου, Ερση Μαλικένζου, Μιχάλης Σαράντης, Κωνσταντίνος Μάνος, Χρήστος Τριπόδης και Ηλίας Μουλάς.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα