Η γιαγιά Αγγελοπούλου έτοιμη για τη βάφτιση!

SHOWBIZΗ γιαγιά Αγγελοπούλου έτοιμη για τη βάφτιση! Σάββατο, Ιούνιος 13, 2015 - 16:00

Τον ρόλο της γιαγιάς απολαμβάνει εδώ και επτά μήνες η Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς η κόρη της από τον πρώτο της γάμο Καρολίνα τής χάρισε μια δυναμική εγγονή. Η μικρή, που πρόκειται να λάβει το όνομα της γιαγιάς της στα βαφτίσια που θα γίνουν αύριο στην Κρήτη, όπου ζει η μητέρα της Αγγελοπούλου, στην Εμπαρο

Ηρακλείου, έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της δυναμικής κυρίας.

Οι συναντήσεις και τα συνέδρια με τους Κλίντον καθώς και οι τελευταίες δύσκολες αποφάσεις του Θόδωρου Αγγελόπουλου έχουν ξεχαστεί μονομιάς και έχουν μπει στο περιθώριο. Ολα κινούνται στον αστερισμό της διαδόχου της Lady G, της μικρής Ιωάννας Αμβροσίου (αυτό είναι το επώνυμο του συζύγου της Καρολίνας).

Εκκλησάκι

Τα βαφτίσια που έχουν προγραμματιστεί για αύριο στο εκκλησάκι της Παναγίας στη Δέτη, πάνω από το χωριό Εμπαρος, έχουν διπλή συναισθηματική αξία για τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Πρώτον, διότι η εγγονή της ήρθε στον κόσμο τον ίδιο μήνα με εκείνη! 12 Δεκεμβρίου είναι τα γενέθλια της Γιάννας, 17 Δεκεμβρίου τα γενέθλια της μικρής Ιωάννας. Δεύτερον, διότι η Αγγελοπούλου, που φυσικά αγαπά το ίδιο όλα τα παιδιά της, έχει αδυναμία στη μαμά της μικρής, την πρωτότοκη Καρολίνα. Και αυτό γιατί την είχε μαζί της στα δύσκολα χρόνια, τότε που ο δρόμος για εκείνη ήταν ανηφορικός. Οταν η Αγγελοπούλου έθεσε υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος Αθηναίων έπαιρνε μαζί της την Καρολίνα σε όλες τις περιοδείες και απαντούσε στις ερωτήσεις της του τύπου «θα φτιάξεις πάρκο;», «θα φτιάξεις παιδική χαρά;».

Για να μην την αφήνει μάλιστα μόνη της την έπαιρνε μαζί της στο γραφείο, όπου κουβαλούσε και ένα μικρό αρκουδάκι, την Teddy.

Οι άνθρωποι του γραφείου της στην οδό Λιοσίων πήγαιναν μολύβια στην Καρολίνα και ζωγράφιζαν μαζί της μέχρι να τελειώσει η μητέρα της τις μαραθώνιες συσκέψεις. Μια φορά μάλιστα οι φωνές από τα τραγούδια της μικρής Καρολίνας έφτασαν μέχρι το γραφείο του Μιλτιάδη Εβερτ, ο οποίος βγήκε από αυτό να ρωτήσει «τι έχουμε εδώ, παιδικό σταθμό;»

Η αγωνία της Αγγελοπούλου όταν χώρισε από τον πατέρα της Καρολίνας, Γιώργο Παρθένη ήταν να τη μεγαλώσει σωστά και να αποκατασταθεί.

Ο δεύτερος σύζυγός της Θόδωρος δεν την ξεχώρισε ποτέ από τα παιδιά του και την αποκατέστησε νομικώς. Εχει τα ίδια προνόμια και δικαιώματα στην περιουσία του με τους γιους του Παναγιώτη και Δημήτρη. Οσο για την ανατροφή της Καρολίνας, φρόντισε η ίδια η Γιάννα. Δεν θέλησε να μεγαλώσει η κόρη της σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο. Την έστειλε να εργαστεί, το κάνει ακόμη, σε μεγάλη αγγλική τράπεζα με εξαντλητικό δεκάωρο ωράριο. Πάντα άλλωστε έλεγε ότι δεν θέλει να μεγαλώνουν τα παιδιά της «σαν φλούφληδες».

Οταν η Αγγελοπούλου έμαθε ότι η κόρη της συνδέθηκε αισθηματικά με τον γνωστό επιχειρηματία Βασίλη Αμβροσίου και έλαβε τις συστάσεις που ήθελε, ησύχασε. Την πάντρεψε στο Λονδίνο και γεύεται ως γιαγιά πλέον τους καρπούς αυτού του γάμου...

Keywords
Αναζητήσεις
βαπτιση καρολινας, βαπτιση αγγελοπουλου εμπαρος
Τυχαία Θέματα