Η Γερονικολού «βασίλισσα του ίντερνετ»

SHOWBIZΗ Γερονικολού «βασίλισσα του ίντερνετ»Τρίτη, Μάρτιος 29, 2016 - 17:17

Το στέμμα της «βασίλισσας του ίντερνετ» στην Ελλάδα κατέκτησε (με δόξα και τιμή!) η Κατερίνα Γερονικολού (φωτό). Μη φανταστείτε, όμως, ότι η γνωστή ηθοποιός, που βλέπουμε φέτος στην «Τρελή οικογένεια» του Star, πήρε μέρος σε κάποιον διαγωνισμό ομορφιάς.

Ενας χρήστης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Reddit, ο οποίος εργάζεται ως υπεύθυνος σε έναν server

παιχνιδιών, είχε την έμπνευση να προσπαθήσει να βρει την ωραιότερη γυναίκα σε κάθε χώρα της υφηλίου με τη βοήθεια παικτών σε παιχνιδομηχανές του διαδικτύου. Ο ίδιος έκανε τη σχετική ερώτηση σε ώρα αιχμής για τους fans των διαδικτυακών παιχνιδιών και κατέγραψε τις απαντήσεις. Στη συνέχεια, πέρασε δύο ημέρες ψάχνοντας για φωτογραφίες των κοριτσιών που αναδείχτηκαν από τη διαδικασία. Οι χρήστες του Reddit που πήραν μέρος στο γκάλοπ ήταν κυρίως άντρες, το 60% κάτω των 16 ετών και το 30% από 35 ετών και άνω.

Ο ίδιος αποφάσισε τελικά να εστιάσει στις γυναίκες από χώρες, όπως το Μεξικό, η Ινδία, η Νορβηγία και η Υεμένη, καθώς, όπως εξήγησε, οι επιλογές από την Αμερική και τη Βρετανία ήταν περισσότερο αναμενόμενες. Στην ίδια λίστα με την Ελληνίδα ηθοποιό βρίσκονται μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδίστριες, όπως η Kate Menson από την Γκάνα, η Melissa Fumero από την Κούβα, η Scarlet Ortiz από τη Βενεζουέλα, η Ginta Lapina από τη Λετονία και η Nina Agdal από τη Δανία.

Keywords
Αναζητήσεις
κατερίνα γερονικολού τρελη οικογενεια, κατερίνα γερονικολού internet
Τυχαία Θέματα