Η Φουρέιρα «έφαγε πόρτα» από την ΕΡΤ για τη Eurovision

SHOWBIZΗ Φουρέιρα «έφαγε πόρτα» από την ΕΡΤ για τη EurovisionΤετάρτη, Νοέμβριος 1, 2017 - 18:16

❱❱ Μπορεί η «πριγκίπισσα της ελληνικής ποπ», όπως την αποκαλούν τα media, να έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να πάρει μέρος στη Eurovision, ωστόσο έχει καταφέρει να φτάσει μόνο ως τον ελληνικό τελικό.

Ηταν 2010, όταν διαγωνίστηκε στο πλευρό του Μάνου

Πυροβολάκη με το κομμάτι «Η Κιβωτός του Νώε», το οποίο κέρδισε τη δεύτερη θέση, μετά το «OPA!» του Γιώργου Αλκαίου.

Εκτοτε το όνομά της ακούστηκε κι άλλες φορές για μια πιθανή εκπροσώπηση της χώρας μας. Φέτος, μάλιστα, η ίδια δεν έκρυψε ότι έκανε και πρόταση στην ΕΡΤ μαζί με τους συνεργάτες της, που απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή. Με αφορμή την παρουσία της σε event μόδας, η Ελένη δεν αρνήθηκε να σχολιάσει τις συνεχόμενες ατυχείς προσπάθειές της να «προσγειωθεί» στο stage της Eurovision.

Αφησε υπονοούμενα

«Ξανακάναμε την πρόταση και είναι πολύ κρίμα να το συζητάω, γιατί κι εγώ δεν έχω κάτι να πω... Εύχομαι σε όποιον πάει καλή επιτυχία» είπε αρχικά και, όταν ρωτήθηκε αν την απέκλεισαν από την ΕΡΤ, εξέφρασε την πικρία της αφήνοντας όμως και... υπονοούμενα: «Δεν υπάρχει αποκλεισμός, απλά οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν εθνικό δια-γωνισμό, με ελληνικό στίχο. Θέλανε συγκεκριμένα πράγματα και το project που εμείς προτείναμε μάλλον δεν τους έκανε. Δεν είπαμε ότι θα έχει αγγλικό στίχο, αλλά δεν νομίζω να ξαναστείλω. Δύσκολα πια...» ανέφερε με χαμόγελο αλλά φανερά απογοητευμένη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα