Η «φλόγα» του έρωτα έσβησε για τον Πετρετζίκη

SHOWBIZΗ «φλόγα» του έρωτα έσβησε για τον ΠετρετζίκηΠαρασκευή, Νοέμβριος 30, 2018 - 17:36

❱❱ Πετρετζίκης και Παπαλεωνιδοπούλου χώρισαν ύστερα από τέσσερις μήνες σχέσης

Τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο του Ακη Πετρετζίκη με τη Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου. Υστερα από τέσσερις μήνες σχέσης, ο πρώτος Ελληνας MasterChef και η όμορφη φοιτήτρια Βιολογίας αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, αφού η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση που τους χώριζε έφερε και τη... λησμονιά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του 34χρονου τηλεμάγειρα στις εκπομπές «Bake off Greece» και «Kitchen Lab» και οι σπουδές της νεαρής στο Λονδίνο έφεραν γρήγορα τον χωρισμό, λίγες εβδομάδες προτού γιορτάσουν μαζί τα πρώτα τους Χριστούγεννα.

Η 24χρονη Φωτεινή, γνωστή και ως το κορίτσι που έσβησε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, έγραψε πριν από λίγες μέρες στο Instagram ένα μήνυμα με υπονοούμενα, συνοδεύοντάς το με μια μελαγχολική, φθινοπωρινή φωτογραφία: «Ποτέ μη βιάζεσαι. Κάνε τα πάντα ήσυχα και με ήρεμο πνεύμα. Μη χάσεις την εσωτερική ειρήνη για τίποτα απολύτως, ακόμη κι όταν ο κόσμος σου είναι αναστατωμένος».

Ενσταντανέ από διακοπές

Την ίδια ώρα τα ενσταντανέ από τις καλοκαιρινές διακοπές στην Κεφαλλονιά, τότε που ο έρωτας φούντωνε για το ζευγάρι, παραμένουν στους διαδικτυακούς λογαριασμούς τους, σημάδι πως ίσως ο χωρισμός τους να μην είναι οριστικός.

Οι δυο τους αποκάλυψαν τη σχέση τους τον περασμένο Αύγουστο μέσω των social media. Ηταν η πρώτη φορά που ο σεφ φωτογραφήθηκε σε προσωπικές του στιγμές κι όλοι πίστεψαν ότι επιτέλους βρήκε τον άνθρωπό του... Οτι βρήκε τη γυναίκα που θα τον έντυνε γαμπρό! Πριν από έξι χρόνια και για μία διετία ο Ακης Πετρετζίκης ήταν ζευγάρι με την Demy. Στη συνέχεια ο περιζήτητος εργένης βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της εντυπωσιακής φοιτήτριας Μαρίνας Χατζηγεωργίου, σχέση που έληξε άδοξα, για να «κλέψει» κατόπιν την καρδιά του η γλυκιά Φωτεινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα