«Η Ελενα είναι “θεά”!»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Η Ελενα είναι “θεά”!»Πέμπτη, Δεκέμβριος 18, 2014 - 16:53

«Η Ελενα είναι μία “θεά”, από εμφανισιακή άποψη»! Αυτό είπε για τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ελενα Ράπτη, μιλώντας δημοσίως σε εκδήλωση (μπροστά σε μικρόφωνο), ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Το πολυπληθές ακροατήριο παρακολούθησε ένα σύντομο... δημόσιο φλερτ,

και μάλιστα λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο του περιφερειάρχη! Το στιγμιότυπο διαδραματίστηκε στην εκδήλωση του 2ου Διαγωνισμού Μαθητικής Εφημερίδας, που διοργάνωσε τοπική εφημερίδα στην αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι, με ομιλήτρια την Ελενα Ράπτη.


«Θέλω να τη συγχαρώ γι' αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία που έχει λάβει και η οποία αποτελεί μια κίνηση μεγάλης ευαισθησίας. Με την ευκαιρία και πέρα από όλα αυτά: η Ελενα είναι μια “θέα”, από εμφανισιακή άποψη. Εσείς, τι λέτε;» ρώτησε ο κ. Τζιτζικώστας τους παρευρισκομένους, προκαλώντας την αμηχανία της βουλευτού αλλά και το θερμό χειροκρότημα του κοινού!


Στην ομιλία της η «γαλάζια» βουλευτής ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις πρωτοβουλίες και τα εργαλεία της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», με στόχους την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, αφού αναφέρθηκε στα θέματα της εκδήλωσης και έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συμμετοχή τους στον 2ο Διαγωνισμό Μαθητικής Εφημερίδας, απέδωσε τα εύσημα στη βουλευτή της Ν.Δ. μόλις εκείνη ανέβηκε στο «βήμα» για να χαιρετήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα