Η «έκρηξη» της Μαρίας Μπάρκουλη

SHOWBIZ«Πού, στο διάολο, είναι το υπουργείο Πολιτισμού;»Η «έκρηξη» της Μαρίας ΜπάρκουληΤρίτη, Νοέμβριος 29, 2016 - 16:50

Το ξέσπασμα της συζύγου του αείμνηστου ηθοποιού για την πρόσφατη περιπέτεια του Σταύρου Μαυρίδη! «Ετσι θα καταντούσε ο Ανδρέας αν δεν βρισκόμουν στον δρόμο του»

Εξω φρενών έγινε η Μαρία Μπάρκουλη με την περιπέτεια του Σταύρου Μαυρίδη, του οποίου η πενθήμερη εξαφάνιση αποκάλυψε το τεράστιο προσωπικό και επαγγελματικό δράμα.

Από τον Αλκίνοο Μπουνιά

Ο ξεχασμένος απ' όλους ηθοποιός, που χάθηκε για

κάποια 24ωρα έχοντας τη σκέψη της αυτοκτονίας στο μυαλό του, έκανε τη σύζυγο του Ανδρέα Μπαρκουλη να ξεσπάσει εναντίον του υπουργείου Πολιτισμού και άλλων καλλιτεχνικών σωματείων, λέγοντας πως τέτοια τύχη θα είχε και ο Ανδρέας της αν δεν την είχε γνωρίσει.



«Το υπουργείο Πολιτισμού, που κάθε άλλο παρά πολιτισμού είναι... πού, στο διάολο, είναι; Αχρηστα τομάρια, έτσι θα πήγαινε και ο Ανδρέας, αν δεν βρισκόμουν στον δρόμο του. Ελεεινοί καρεκλοκένταυροι, κωλοσωματεία ανύπαρκτα, κάντε κάτι επιτέλους» έγραψε με το γνώριμο ύφος της στη σελίδα της στο facebook μιλώντας για ακόμη μια φορά έξω από τα δόντια.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, η κυρία Μπάρκουλη δεν δίστασε να καταφερθεί πιο συγκεκριμένα εναντίον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τονίζοντας πως δεν κάνει τίποτα το ουσιαστικό για την υποστήριξη των καλλιτεχνών που έχουν ανάγκη. «Οσο καιρό ο Ανδρέας ήταν άρρωστος, δεν είδα κάποιο σωματείο να τρέξει. Μόνο η Αννα Φόνσου, ο Τρύφων Παπουτσής και ο Σπύρος Μπιμπίλας ενδιαφέρονταν. Από το ΣΕΗ ούτε ένα τηλέφωνο δεν του έκαναν, έστω κάποιος υπεύθυνος για να του πει χρόνια πολλά στη γιορτή του. Μάλιστα το σωματείο των ηθοποιών τον διέγραψε από τα κιτάπια του γιατί, λέει, δεν είχε χρήματα να πληρώσει τη συνδρομή του. Αυτά είναι τα ελεεινά κι ανύπαρκτα σωματεία που αναφέρω στο μήνυμά μου» εξηγεί στην «Espresso».

«Μακάρι να μπορούσα να τον βοηθήσω τον Σταύρο Μαυρίδη. Θα ήθελα να σταθώ δίπλα του ως φίλη αλλά, δυστυχώς, τώρα ψάχνω να βρω δουλειά για να μεγαλώσω το παιδί μου. Αν μου είχαν βγάλει τη σύνταξη του Ανδρέα που περιμένω, τα 350 ευρώ, ειλικρινά θα είχα τον χρόνο να συμπαρασταθώ με όλη μου την ψυχή στον Σταύρο. Γιατί πάνω απ' όλα ο άνθρωπος αυτός θέλει ανθρώπινη στήριξη και αγάπη. Χρειάζεται επειγόντως ιατρική βοήθεια και αργότερα, όταν θα αρχίσει να νιώθει καλύτερα, τον καλώ να έρθει στο σπίτι μου να μείνει όσο θέλει. Ανθρωποι είμαστε! Είναι κρίμα τόσοι ηθοποιοί να βρίσκουν εμπόδια στην καριέρα τους -αφού όλοι ξέρουμε ότι κυριαρχούν οι κλίκες- και να αυτοκτονεί ο ένας μετά τον άλλον!»

Με δανεικά από τη Φόνσου μετακόμισε στο νέο σπίτι της

Πριν από λίγο καιρό η Μαρία Μπάρκουλη μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι, στο Νέο Ηράκλειο.

«Βρήκα ένα σπιτάκι με 250 ευρώ ενοίκιο σε μια πολυκατοικία και είμαι ευχαριστημένη, γιατί με αυτήν την αλλαγή αισθάνεται καλύτερα και ο γιος μου ο Νικόλας. Μας βοηθάει οικονομικά η μητέρα μου δίνοντάς μας κάθε μήνα 300 ευρώ από τη δική της σύνταξη. Επίσης η Αννα Φόνσου μού έδωσε 1.000 ευρώ για τον τάφο του Ανδρέα, που, όπως ξέρετε, τον πλήρωσα από χρήματα τα οποία είχα καταχραστεί από τη σύνταξή του.

“Πάρε τα λεφτά για να κάνεις τη δουλειά σου κι εγώ θα τα εισπράξω κάποια στιγμή από το υπουργείο Πολιτισμού, που έχει υποσχεθεί να τα δώσει” μου είπε η Αννούλα, η οποία πάντα μας στηρίζει. Ομως με αυτά τα λεφτά έκανα τελικά τη μετακόμιση και την ανακαίνιση που χρειαζόταν το νέο μας σπίτι κι έτσι ακόμη χρωστάω το ποσό που πήρα παράνομα από τη σύνταξη του Ανδρέα» αποκαλύπτει η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα