Η Εφη Χαραλάμπους έκανε «Ρουά ματ» με νυφικό

16:18 9/6/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Εφη Χαραλάμπους έκανε «Ρουά ματ» με νυφικόΤρίτη, Ιούνιος 9, 2015 - 16:12

Ντύθηκε νυφούλα η πρωταγωνίστρια του «Ρουά ματ». Η όμορφη ηθοποιός Εφη Χαραλάμπους αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον αγαπημένο της -και συνάδελφό της- Σκεύο Πολυκάρπου στην Κύπρο, με παρανυφάκι την κορούλα τους. Η Εφη βρήκε ένα κενό στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 και αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση της

με τον σύντροφό της. Ο γαμπρός περίμενε την όμορφη νύφη κρατώντας στην αγκαλιά του την κόρη τους, η οποία μάλιστα είχε στα χέρια της ίδια ανθοδέσμη με εκείνη της μαμάς της.

Η Εφη έφτασε απαστράπτουσα στην εκκλησία και χειροκροτήθηκε από τους καλεσμένους κλέβοντας τις εντυπώσεις, ενώ έλαβε τα καλύτερα σχόλια για το λιτό και σικ νυφικό της. Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση, ώστε το ζευγάρι, οι φίλοι και συγγενείς τους να γλεντήσουν με την ψυχή τους.

Οι selfies έδιναν κι έπαιρναν, ενώ νεόνυμφοι και καλεσμένοι τα έδωσαν όλα στον χορό. Εκείνη βέβαια που στέφθηκε «πρωταγωνίστρια» της βραδιάς ήταν η μικρούλα, που δεν αποχωρίστηκε στιγμή την αγκαλιά του μπαμπά της.

Keywords
Αναζητήσεις
εφη χαραλαμπους ηθοποιος
Τυχαία Θέματα