Η Δημητροπούλου άλλαξε τον... αέρα της στην αιώνια πόλη!

SHOWBIZΗ Δημητροπούλου άλλαξε τον... αέρα της στην αιώνια πόλη!Παρασκευή, Απρίλιος 21, 2017 - 14:41

«Διακοπές στη Ρώμη» σαν άλλη Οντρεϊ Χέπμπορν έκανε η Ευγενία Δημητροπούλου!

Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην αιώνια πόλη για να αλλάξει τον αέρα της, ωστόσο δεν «αποκάλυψε» αν μαζί της βρισκόταν ο αγαπημένος της Αλκις Κούρκουλος (σε ρόλο Γκρέγκορι Πεκ), αφού στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram εμφανιζόταν μόνη της.

Βέβαια, η ίδια χάριζε στον «φωτογράφο» της το πιο λαμπερό

χαμόγελό της, οπότε το πιο πιθανό είναι να βρισκόταν πίσω από τον φακό ο σύντροφός της. Η Ευγενία επισκέφθηκε, εκτός από τα κλασικά μνημεία, και μέρη που πρέπει να δει κάποιος στη Ρώμη, όπως η Φοντάνα ντι Τρέβι και τα στούντιο της θρυλικής Τσινετσιτά! Μάλιστα, πόζαρε μπροστά από την ταμπέλα με «αέρα» χολιγουντιανής σταρ, φορώντας μεγάλα vintage γυαλιά ηλίου.

Στο Βατικανό

Η ηθοποιός επισκέφτηκε επίσης το Βατικανό, «απαιτώντας» να δει τον... Πάπα (όπως λέει και το ρετρό τραγούδι), ενώ αποχαιρέτησε τη Ρώμη με μια φωτογραφία έξω από το αεροδρόμιο Τσιαμπίνο. Ωστόσο, επειδή την εν λόγω εικόνα ανέβασε χθες ο Αλέξανδρος Καλπακίδης -με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Νίκη»- τη... μάλωσε, ρωτώντας την αν βρίσκεται ακόμη στην Ιταλία, αφού το ίδιο βράδυ είχε παράσταση στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». «Είμαι επαγγελματίας, γύρισα από Τρίτη» του απάντησε η γλυκιά Ευγενία.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα