Η χαμηλή τηλεθέαση «έφαγε» (;) τον «επιδειξία» Εβανς

17:28 6/7/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ χαμηλή τηλεθέαση «έφαγε» (;) τον «επιδειξία» ΕβανςΤετάρτη, Ιούλιος 6, 2016 - 17:28

«Ηλεκτρική» αποδείχτηκε η καρέκλα του Τζέρεμι Κλάρκσον στην εκπομπή «Top Gear». Μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν στο BBC, ο αντικαταστάτης του, ο Κρις Εβανς, υπέβαλε την παραίτησή του.

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης δεν φαίνεται ότι ήταν ο μοναδικός λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση, αφού η παραίτησή του ήρθε μόλις δύο ώρες μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας ότι ξεκινά έρευνα εις βάρος του για την εξακρίβωση

καταγγελίας πρώην συναδέλφου του, η οποία τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση τη δεκαετία του '90.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, λέει ότι δέχτηκε bullying από τον Εβανς κατά τη συνεργασία τους, επειδή απέρριπτε τις σεξουαλικές προτάσεις του. Υποστηρίζει μάλιστα ότι είχε ζητήσει και τότε νομικές συμβουλές για την περίπτωσή του, συγκεκριμένα για την τακτική του «επιδειξία» που ακολουθούσε απέναντι σε όσους δεν έκαναν αυτά που τους ζητούσε.

Χούφτωσε το στήθος

Η καταγγελία αυτή έρχεται μόλις δύο μήνες αφότου ο Εβανς κατηγορήθηκε ότι χούφτωσε το στήθος μιας άλλης συναδέλφου του.

Η ανακοίνωση της παραίτησης του Εβανς από την παρουσίαση της πιο δημοφιλούς εκπομπής αυτοκινήτου έγινε μέσω twitter, μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου. Στη ραδιοφωνική εκπομπή του το επόμενο πρωί εμφανίστηκε χαμογελαστός και αφιέρωσε το πρόγραμμα «σε όλη την παρέα του “Top Gear”», αποφεύγοντας ωστόσο να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

Την ίδια στιγμή, το BBC ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει αντικατάσταση του 50χρονου παρουσιαστή, αφήνοντας ουσιαστικά τον Ματ Λε Μπλανκ επικεφαλής του σόου.

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής ήταν κάθε άλλο παρά ικανοποιητικά από την αρχή ως το τέλος, με το τελευταίο επεισόδιο να σημειώνει μόλις 8,7% τηλεθέαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα