Η Μπέλλα στα 10 καλύτερα κορμιά του κόσμου!

SHOWBIZΗ Μπέλλα στα 10 καλύτερα κορμιά του κόσμου!Τρίτη, Απρίλιος 16, 2019 - 14:27

❱❱ Θα συμμετάσχει σε μεγάλο φεστιβάλ μόδας και ομορφιάς σε Μαλδίβες και Σρι Λάνκα

Η Ιωάννα Μπέλλα παίρνει τώρα τη ρεβάνς! Περίπου τέσσερις μήνες μετά τον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος 2018, η Ελληνίδα καλλονή ετοιμάζει και πάλι τις βαλίτσες της για μέρη εξωτικά κι ονειρεμένα. Οπως μας αποκάλυψε η ίδια σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, πρόκειται να φύγει αυτήν την Παρασκευή για Μαλδίβες και Σρι Λάνκα, όπου θα συμμετάσχει σε ένα μεγάλο φεστιβάλ μόδας και ομορφιάς μαζί με άλλες εννέα φιναλίστ του διαγωνισμού, οι οποίες επελέγησαν από τους ιθύνοντες της διοργάνωσης ως τα καλύτερα σώματα του κόσμου!

Με άλλα λόγια, η μεγάλη διάκριση για την εντυπωσιακή Σταρ Ελλάς 2018 άργησε τέσσερις μήνες, αλλά ήρθε επιτέλους και η ίδια αισθάνεται πολύ χαρούμενη γι' αυτό. «Είναι η πρώτη φορά που μια Ελληνίδα μπαίνει σ' αυτή τη δεκάδα και λαμβάνει τη συγκεκριμένη διάκριση» εξομολογείται η Ιωάννα Μπέλλα στην «Espresso» και συνεχίζει: «Στη διάρκεια του εν λόγω φεστιβάλ εγώ και οι άλλες εννέα κοπέλες θα κάνουμε φωτογραφίσεις, θα δώσουμε συνεντεύξεις και θα πάρουμε μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η διεθνής επιτυχία της Ιωάννας Μπέλλα θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις ήδη ανεβασμένες μετοχές της στο χρηματιστήριο του μόντελινγκ στην ασιατική αγορά, η οποία είναι τεράστια.

Η ίδια ωστόσο έχει... ανοιχτούς λογαριασμούς με την αγορά της Δύσης. Αμέσως μετά το φεστιβάλ μόδας και ομορφιάς θα πάρει μέρος στο Fashion Week του Μιλάνου, στη συνέχεια θα εγκατασταθεί για τρεις μήνες στο Λονδίνο, όπου έκλεισε συμφωνία με μεγάλο πρακτορείο, κι έπειτα θα επισκεφτεί ξανά την άλλη μεριά του Ατλαντικού, συγκεκριμένα το Μαϊάμι, αφού έχει προτάσεις κι από κει. Πώς να μην είναι περιζήτητη, αφού φιγουράρει στη λίστα με τα 10 καλύτερα κορμιά του κόσμου;

Keywords
Τυχαία Θέματα