Η... ατυχία του Τσελέντη τον έσωσε

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ... ατυχία του Τσελέντη τον έσωσεΤρίτη, Φεβρουάριος 20, 2018 - 14:16

❱❱ Δεν ταξίδεψε με το μοιραίο αεροπλάνο που κατέπεσε στο Ιράν, γιατί δεν το πρόλαβε λόγω μποτιλιαρίσματος

«Αγιο» είχε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, καθηγητής Ακης Τσελέντης, ο οποίος επρόκειτο να ταξιδέψει με το μοιραίο αεροσκάφος που κατέπεσε στο Ιράν το πρωί της Κυριακής, παρασύροντας στον θάνατο 65 άτομα, αλλά τελικά δεν επιβιβάστηκε

στην πτήση λόγω αυξημένης κίνησης!

Οι πληροφορίες σχετικά με την τύχη βουνό που είχε ο γνωστός σεισμολόγος άρχισαν να διαδίδονται από δύο ιστοσελίδες της Πάτρας, ωστόσο παρέμεναν ανεπιβεβαίωτες, καθώς, δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία μαζί του. Τελικά, έπειτα από αρκετές ώρες αγωνίας, ο κ. Τσελέντης επιβεβαίωσε ότι ήταν ζωντανός και καλά στην υγεία του, καθώς δεν πρόλαβε την πτήση του αεροσκάφους ATR-72 της εταιρίας Aseman Airlines.

«Εφτάψυχος»

«Ξεκίνησα από την Τεχεράνη για το αεροδρόμιο, αλλά είχε πολλή κίνηση και καθυστέρησα, γι' αυτό δεν πρόλαβα να επιβιβαστώ σε αυτό το αεροπλάνο» δήλωσε, ενώ σχετικά με τη μεγάλη τύχη που είχε έσπευσε να προσθέσει: «Ισως είμαι εφτάψυχος τελικά».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρία αρχικά ανέφερε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 66 άνθρωποι, ωστόσο αργότερα διευκρινίστηκε ότι οι επιβάτες ήταν συνολικά 65, επειδή ένας από αυτούς -ο κ. Τσελέντης- έχασε την πτήση! Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σεισμολόγος είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες στην προσωπική του σελίδα στο facebook ότι θα ταξίδευε στο Ιράν.

Οι ιρανικές Αρχές δίνουν μάχη με τον χρόνο και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των συντριμμιών της εσωτερικής πτήσης που εκτελούσε το δρομολόγιο Τεχεράνη - Γιασούζ. Οι 59 επιβάτες και το εξαμελές πλήρωμα εκτιμάται ότι είναι νεκροί, ενώ τα σωστικά συνεργεία αδυνατούσαν ακόμη και μέχρι αργά χθες το βράδυ να προσεγγίσουν το σημείο της τραγωδίας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα