Η αρπαγή του Χουκ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ αρπαγή του ΧουκΤετάρτη, Οκτώβριος 7, 2015 - 13:14

Περιέργη απαγωγή γαλλικού μπουλντόγκ την περασμένη Παρασκευή, στην Ανω Νέας Σμύρνης

Μια ασυνήθιστη υπόθεση απαγωγής, που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, εκτυλίχθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής σε ένα στενάκι της Aνω Νέας Σμύρνης. Θύμα της είναι ο επτάχρονος Χουκ, ένα γλυκύτατο γαλλικό μπουλντόγκ, που έβαλαν στο μάτι οι κακοποιοί, οι οποίοι αιφνιδίασαν την 67χρονη ιδιοκτήτριά του και της τον άρπαξαν μέσα από τα χέρια!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Ηταν λίγο πριν από τις οκτώ το πρωί, όταν η 67χρονη είχε βγει

για τη συνηθισμένη πρωινή βόλτα της με τον Χουκ. Ξαφνικά, ένα μπλε τζιπ σταμάτησε ακριβώς δίπλα της. Από μέσα κατέβηκαν αστραπιαία δύο από τους τρεις άνδρες που επέβαιναν σε αυτό (ο οδηγός παρέμεινε στη θέση του) και, αφού απείλησαν την άτυχη γυναίκα με ένα αιχμηρό ξύλο, άρπαξαν τον σκύλο καθώς και την τσάντα της, επιβιβάστηκαν ξανά στο όχημα και έγιναν «καπνός» σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!

Το πρωτοφανές σκηνικό στήθηκε έξω από ένα σχολείο της περιοχής, αλλά οι δράστες δεν έδειξαν να ενοχλούνται από την παρουσία αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι κατόρθωσαν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του τζιπ. Μέσα στην ταραχή της, η 67χρονη ενημέρωσε αμέσως τις Αρχές και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δράστες, χωρίς όμως να καταφέρουν να τους εντοπίσουν. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο το μπλε SUV, το οποίο, όπως αποδείχθηκε, είχε κλαπεί τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας από την περιοχή του Αγίου Δημήτριου. Οι τρεις κακοποιοί, ωστόσο, είχαν εξαφανιστεί μαζί με τον «όμηρό» τους.

«Στόχος τους ήταν εξαρχής ο σκύλος και όχι η τσάντα» ανέφερε, μιλώντας στην «Espresso», η κόρη της 67χρονης, εξηγώντας ότι οι δράστες είτε θέλουν να πουλήσουν το γαλλικό μπουλντόγκ είτε να το χρησιμοποιήσουν για αναπαραγωγή. «Ο Χουκ είναι μέλος της οικογένειάς μας. Η μητέρα μου είναι συγκλονισμένη» συνέχισε η κόρη της 67χρονης, απευθύνοντας έκκληση σε όσους δουν ή ακούσουν κάτι για τον πολυαγαπημένο σκύλο της να επικοινωνήσουν μαζί της στο 6984-662859. Μάλιστα, έκκληση έχει αναρτήσει και στο facebook, αλλά, παρά τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες για τον σκύλο δεν έχουν οδηγήσει στα ίχνη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα