Η αρχιτέκτονας κορούλα του Κώστα Καίσαρη

SHOWBIZΗ αρχιτέκτονας κορούλα του Κώστα ΚαίσαρηΠαρασκευή, Μάιος 16, 2014 - 12:55

Η Αναστασία Καίσαρη στο πλευρό του σημαντικότερου designer στον κόσμο. Η 26χρονη κόρη του Κώστα και της Χριστιάνας Καίσαρη εργάζεται σε μια από τις εταιρίες κολοσσούς του διάσημου βιομηχανικού σχεδιαστή Φιλίπ Σταρκ. Η νεαρή γυναίκα, η οποία διαθέτει, σύμφωνα με όσους τη γνωρίζουν, την επιχειρηματικότητα του πατέρα της, όχι μόνο δεν έμεινε στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με την ήδη επιτυχημένη και... στρωμένη δουλειά του, αλλά προτίμησε να τραβήξει

τον δικό της επαγγελματικό δρόμο και μάλιστα τα έχει καταφέρει περισσότερο από ικανοποιητικά στο εξωτερικό.

Η Αναστασία μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει στο Λονδίνο από το 2005, όταν και πήγε να σπουδάσει αρχιτεκτονική στο University Bartlett School of Architecture. Αρχικά εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας του Σταρκ ως εκπαιδευόμενη, ενώ στη συνέχεια τής προτάθηκε να μπει μόνιμα στο team των σχεδιαστών, τον Σεπτέμβριο του 2009. Μέχρι στιγμής έχει ασχοληθεί με την ανάπτυξη διάφορων projects, στο πλαίσιο του brand «Inspired by Starck», στα οποία επιμελείται μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Δεδομένου του γεγονότος ότι διαθέτει επιχειρηματικό πνεύμα, η Αναστασία ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία μιας εποχιακής γκαλερί Τέχνης στη Μύκονο το 2008 και το 2009, μετατρέποντας ένα κτίριο 74 τετραγωνικών σε σύγχρονο χώρο τέχνης. Η εταιρία στην οποία εργάζεται μέχρι και σήμερα είναι μια από τις πολλές που έχει ιδρύσει ο Φιλίπ Σταρκ, σε συνεργασία με τον επιχειρηματία του real estate John Hitchcox.

Η Αναστασία καθημερινά επικοινωνεί με τους γονείς της που της έχουν μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα όποτε ξεκλέβει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έρχεται στην Ελλάδα για να περάσει όμορφες στιγμές μαζί τους, αλλά και με τους φίλους της. Το Πάσχα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε με τον πατέρα της να βολτάρουν στα Ματογιάννια, όπου η οικογένεια εδώ και χρόνια έχει κατάστημα και αποτελεί το meeting point της high society του νησιού.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα