Η... απιστία της Θεωνά!

SHOWBIZΗ... απιστία της Θεωνά!Παρασκευή, Δεκέμβριος 1, 2017 - 18:32

❱❱ Η καυτή σκηνή της ηθοποιού με τον Γιώργη Τσαμπουράκη υπό το βλέμμα του συντρόφου της Δήμου Αναστασιάδη

Η Τζένη Θεωνά είχε επίσημη πρεμιέρα στην παράσταση «Foll for love» στο θέατρο Αλμα και ο αγαπημένος της Δήμος Αναστασιάδης ήταν εκεί για να τη στηρίξει.

Μήπως όμως αισθάνθηκε λιγάκι αμήχανα βλέποντας τη σύντροφό του πάνω στο σανίδι να φιλιέται περιπαθώς με τον θεατρικό

παρτενέρ της Γιώργη Τσαμπουράκη; Το σίγουρο είναι ότι, ακόμα κι αν αισθάνθηκε έτσι, δεν το έδειξε καθόλου. Πάντως, ο φακός της «Espresso» τα κατέγραψε όλα: αγκαλιές και φιλιά!

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ο δεσμός τους ξεκίνησε το 2015 και, ενώ στην αρχή δεν παραδέχονταν ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους, ο φωτογραφικός φακός τούς «συνέλαβε» τελικά να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στη διάρκεια εξόδου τους! Εκτοτε σταμάτησαν να κρύβονται και άρχισαν να κάνουν συχνά πυκνά κοινές εμφανίσεις. Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα και πλέον συγκατοικεί.

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Success Story», όπου επίσης παρευρέθηκε ο Δήμος, είχε δηλώσει στις κάμερες: «Ηρθα για να υποστηρίξω την Τζένη και να δούμε παρέα το φιλμ». Στην πρόσφατη θεατρική πρεμιέρα της, ωστόσο, επέλεξε να εκφράσει τη στήριξή του όχι με δηλώσεις, αλλά εμπράκτως, με σφιχτές αγκαλιές και τρυφερά χάδια στο φουαγιέ του θεάτρου Αλμα!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα