Η Αγγλίδα σύζυγος του Νότη

SHOWBIZΠήγε στην πρεμιέρα του τραγουδιστή και μαγνήτισε τα φλαςΗ Αγγλίδα σύζυγος του ΝότηΤετάρτη, Δεκέμβριος 16, 2015 - 15:43

Eμφάνιση-υπερπαραγωγή στην πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη έκανε η σύζυγός του Kίλι. Η όμορφη Αγγλίδα, χαμογελαστή και ευδιάθετη, τράβηξε τα φλας των φωτογράφων με το που κατέφθασε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της παραλιακής λεωφόρου όπου τραγουδάει ο άνδρας της.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Αν και εμφανίζεται σπάνια, φρόντισε και αυτήν τη φορά να κλέψει τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές επιλογές της.

Φορώντας μια μακριά μαύρη, σιθρού φούστα, που άφηνε ακάλυπτα τα μακριά υπέροχα πόδια της, συνδυασμένη με λευκό μεταξωτό πουκάμισο και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες, η εντυπωσιακή και καλλίγραμμη Κίλι Σφακιανάκη έκανε πάλι το θαύμα της! Κάθισε με την παρέα της για να απολαύσει τις μεγάλες επιτυχίες του συζύγου της, με τους θαμώνες να την κοιτάζουν με θαυμασμό.

Γνωρίστηκαν στην Κω

Το ζευγάρι μετράει σχεδόν τριάντα χρόνια γάμου. Αγαπημένοι και ακόμα ερωτευμένοι όπως το καλοκαίρι που γνωρίστηκαν στην Κω, φαίνεται ότι διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της κοινής ζωής τους. Η low profi le Κίλι, τουρίστρια τότε, γνωρίστηκε με τον λαϊκό τραγουδιστή όταν εκείνος έπαιζε μουσική ως dj σε κλαμπ του νησιού.

Τον συνεπήραν η εξωτερική της εμφάνιση, ο αυθορμητισμός της και η καλοσύνη της, όπως δήλωσε εκείνος σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του, ζητώντας της μάλιστα συγγνώμη για όσα λάθη έχει κάνει. Σπουδαία σύζυγος και αφοσιωμένη μητέρα στην ανατροφή των παιδιών τους, Απόλλωνα και Αφροδίτης, απέφευγε συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια τις δημόσιες εξόδους. Τώρα όμως φαίνεται ότι απολαμβάνει αυτές τις σημαντικές βραδιές για τον σύζυγό της, καμαρώνει για εκείνον και διασκεδάζει αλά ελληνικά τραγουδώντας και χορεύοντας!

Αν και φυσική ξανθιά, η Κίλι προτιμάει πλέον το μεσογειακό καστανό και είναι λάτρις της μόδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα