Η (ανέμελη) βόλτα Τσίπρα στο Λονδίνο

15:47 5/2/2016 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Η (ανέμελη) βόλτα Τσίπρα στο ΛονδίνοΠαρασκευή, Φεβρουάριος 5, 2016 - 15:45

APO TH BIBIAN MΠENEKOY

Την ώρα που η Αθήνα σειόταν από τις πορείες, τα επεισόδια και τα δακρυγόνα, ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσιπρας, στην πολυτελή Τζάγκουαρ στην

οποία επέβαινε, έκανε βόλτα γύρω από το Big Ben στο ωραίο Λονδίνο!
Ως γνωστόν, μετέχει σε συνέδριο για το Προσφυγικό και μεταξύ τυρού και αχλαδίου, δηλαδή μεταξύ Μέρκελ και δωρητών για τους Σύρους πρόσφυγες, άδραξε την ευκαιρία να δει τη λονδρέζικη πρωτεύουσα.
Δεν είναι κακό το τερπνόν να συνδυάζεται μετά του ωφελίμου, αλλά είναι πιο σοφό αυτό να γίνεται όταν έχεις λύσει όλα τα άλλα σου προβλήματα...

Τζάγκουαρ και μαζική συμμετοχή των Ελλήνων στη μεγάλη απεργία για το Ασφαλιστικό θέλει πολλή φαντασία για να τα συνδυάσεις!
Υστερόγραφο: Αξιοπρόσεκτη πάντως, εκτός από τη πρωθυπουργική χλιδή που απεικόνιζαν οι φωτογραφίες από το Λονδίνο, ήταν και η εντελώς... χαλαρή και ανέμελη στάση της Ανγκελα Μερκελ, με το φαντεζί ροζ σακάκι της, μπροστά στον Ελληνα πρωθυπουργό, που τον βλέπει πλέον πιο συχνά κι από τον σύζυγό της!

Επαφές «εκτός ωραρίου»

Πηγαινοέρχεται στο «Χίλτον» ο Γιώργος Σταθάκης, πολύ συχνά τελευταία. Ο υπουργός Ανάπτυξης εθεάθη για ακόμη μία φορά το βράδυ της Τρίτης να βγαίνει από το ρεστοράν Βυζαντινό και να διασχίζει με φίλο του τους διαδρόμους του ξενοδοχείου, βαδίζοντας προς την έξοδο. Με ένα μαύρο ντιζαινάτο σακίδιο στην πλάτη, σήμα κατατεθέν πλέον των Συριζαίων, περπάτησε μέχρι που εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Φυσικά, εδώ να συμπληρώσουμε ότι οι διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο γίνονται στο «Χίλτον».
Η διαφορά είναι ότι ο Γιώργος Σταθάκης διαπραγματεύεται και... εκτός ωραρίου.

Ξανάνιωσε ο Επίτιμος μετά την εκλογή του Κυριάκου στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άρχισε πάλι να κατεβαίνει στο γραφείο του στην οδό Αραβαντινού και να συναντά κόσμο. Πολίτες, συνδικαλιστές, δημοσιογράφοι και φίλοι, όλοι ξαναπέφτουν στα παιδιά του Μητσοτακέικου, με την... καλή έννοια πάντα!

Τους «πάνε... καροτσάκι»

Ζαλισμένοι σαν τα κοτόπουλα φεύγουν οι συνεργάτες του υπουργού Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτου από τις διαπραγματεύσεις. Φίλος της στήλης μάς πληροφόρησε ότι ένα από τα καλύτερα στελέχη της ομάδας του Ευκλείδη, βγαίνοντας από σύσκεψη, μονολογούσε: «Δεν είμαι καθόλου καλά. Καθόλου καλά». Στην ερώτηση του αναγνώστη μας για το τι του συνέβη, απάντησε: «Οι δανειστές μάς πάνε καροτσάκι κι αρρώστησα»!

Keywords
τσιπρας, λονδινο, big ben, ανγκελα μερκελ, φεβρουάριος, αθηνα, big, μερκελ, συμμετοχή, απεργια, χλιδή, ροζ, απεργια οσε, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 4 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργια 16 φεβρουαριου, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, αλλαγη ωρας, απεργια μμε, δακρυγονα, απεργια ταξι, αλλαγη ωρας 2013, αλέξης τσίπρας, φωτογραφιες, ωρα, ανγκελα μερκελ, ασφαλιστικο, βγαινει, βραδυ, γινεται, γινονται, ευκαιρια, εννοια, μαυρο, μητσοτακης, παιδια, ροζ, προβληματα, συζυγο, συμμετοχή, φαντασια, φεβρουάριος, φορα, χλιδή, κωνσταντινος, big ben, big, επεισοδια, φιλοι, κυριακου, μια φορα, μπροστα, σημα, ωραιο
Τυχαία Θέματα