Η «Lady D» και το μυστικό του μπάτλερ

19:04 8/3/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ «Lady D» και το μυστικό του μπάτλερΤετάρτη, Μάρτιος 8, 2017 - 19:01

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν η μόνη γυναίκα που ήξερε ότι ο στενός φίλος της Πολ Μπάρελ, (που ετοιμάζεται να παντρευτεί τον δικηγόρο Γκράχαμ Κούπερ) ήταν γκέι

Ο πιστός μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και στενός φίλος της, που προκάλεσε την έντονη οργή του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι με τα απομνημονεύματά του, Πολ Μπάρελ, είναι γκέι και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον ερχόμενο μήνα τον εκλεκτό της καρδιάς του, μόνο λίγους μήνες μετά το διαζύγιό του από τη μητέρα των παιδιών του.

Σύμφωνα με την

εφημερίδα «Sun», ο 58χρονος Μπάρελ είναι έτοιμος να επισημοποιήσει την εδώ και 10 χρόνια σχέση του με τον 58χρονο δικηγόρο Γκράχαμ Κούπερ, περίπου εννέα μήνες μετά το διαζύγιο από την επί 32 χρόνια σύζυγό του Μαρία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στη γαμήλια τελετή -που θα γίνει στο Λέικ Ντίστρικτ και θα έχει ως κεντρικό θέμα το τσίρκο, με τους σερβιτόρους να είναι ντυμένοι σαν κλόουν στο δείπνο-, θα παραστούν και οι δύο γιοι του, ο 27χρονος Αλεξάντερ και ο 24χρονος Νίκολας, που θα ταξιδέψουν από της ΗΠΑ όπου ζουν.

Ο Μπάρελ και ο Κούπερ φέρεται ότι έχουν ήδη κάνει το bachelor party σε κλαμπ με drag queens στο Μπλάκπουλ.

Ανθοπώλης

Ο Μπάρελ, ο οποίος σήμερα εργάζεται ως ανθοπώλης στο Τσέσιρ, δεν μίλησε ο ίδιος για τη σεξουαλική ζωή του, ωστόσο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε «τον επικείμενο γάμο» του.

Πηγή από τον στενό κύκλο του Μπάρελ αποκάλυψε στη «Sun» ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν η μοναδική γυναίκα στην οποία είχε αποκαλύψει ότι ήταν γκέι, την περίοδο που εργαζόταν για εκείνη.

Οταν μάλιστα, το 2003, ο πρώην μπάτλερ δημοσίευσε το βιβλίο «Βασιλικό καθήκον», όπου αποκάλυπτε λεπτομέρειες για τη συνεργασία και τη στενή φιλία του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όπως έκανε και το 2006 με το βιβλίο «Ετσι όπως είμαστε», οι γιοι της Γουίλιαμ και Χάρι αντέδρασαν οργισμένα λέγοντας ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη της μητέρας τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα