Γυμναστής βρέθηκε απαγχονισμένος

ΡΕΠΟΡΤΑΖΓυμναστής βρέθηκε απαγχονισμένοςΤετάρτη, Απρίλιος 20, 2016 - 15:06

Απαγχονισμένος μέσα σε μία αποθήκη στο χωριό Νέο Περιβόλι Λάρισας βρέθηκε ένας Λαρισαίος γυμναστής, πατέρας τριών παιδιών! Ο 50χρονος Γιώργος Τοπάλης (φωτό) που ζούσε με την οικογένειά του στη Λάρισα και δίδασκε Φυσική Αγωγή στο 22ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, εντοπίστηκε νεκρός από δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι τον αναζητούσαν. Σοκαρισμένοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας. Από τις έρευνες που έκαναν απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, αποδίδοντας τον θάνατο του 50χρονου σε αυτοκτονία.

Ωστόσο, η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται, με τις Αρχές να εστιάζουν τόσο στις συνθήκες θανάτου του γυμναστή όσο και στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να προβεί στο απονενοημένο διάβημα, βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγο, τα τρία ανήλικα παιδιά του, αλλά και τους συναδέλφους του και τους μαθητές του, οι οποίοι τον υπεραγαπούσαν.

Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από την αυτοχειρία ενός ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το πρωί στο χωριό από όπου καταγόταν, το Νέο Περιβόλι, που βρίσκεται κοντά στο Κιλελέρ και σε απόσταση 26 χιλιομέτρων από τη Λάρισα.

Keywords
Αναζητήσεις
γιωργος τοπαλης λαρισα
Τυχαία Θέματα