«Γκάζια» σε γκέι μπάτλερ

ΚΟΣΜΟΣ«Γκάζια» σε γκέι μπάτλερΔευτέρα, Δεκέμβριος 21, 2015 - 15:50

Ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της F1 Μπέρνι Εκλεστοουν κατηγορείται ότι είχε ομοφοβική συμπεριφορά απέναντι σε εργαζόμενό του

Πολύ κακή σχέση έχει με τους μπάτλερ του ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της Formula 1 Τζέιμς Σταντ. Ο 33χρονος, που έχει παντρευτεί την κόρη του Μπέρνι Εκλεστοουν, Πέτρα, κατηγορείται ότι βιαιοπράγησε και εξύβρισε με ομοφοβικές εκφράσεις τον μπάτλερ του, που είναι γκέι.

Ο Καρλ Χαζίκ, που κατέθεσε την αγωγή στο ανώτατο δικαστήριο

του Λος Αντζελες την περασμένη Δευτέρα, υποστηρίζει ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια γεύματος στη βίλα του ζευγαριού στο Λος Αντζελες. Οπως εξηγεί, έπεσε κατά λάθος πάνω στην ανιψιά του Σταντ, Σοφία, με αποτέλεσμα η 17μηνών κόρη της Ταμάρα Εκλεστοουν και του Τζέι Ρούτλαντ να αρχίσει να κλαίει. Ο Χαζίκ ισχυρίζεται ότι ζήτησε επαλειμμένα συγγνώμη, όμως η Πέτρα τον κατηγόρησε ότι χαμογελούσε.

Ο μπάτλερ αποχώρησε από το δωμάτιο, λέγοντας: «Δεν ξέρω τι άλλο θέλετε να πω». Οταν μπήκε στο δωμάτιο του προσωπικού, σύμφωνα με την αγωγή, ο Σταντ, που τον ακολούθησε, τον έφτυσε στο πρόσωπο. Του επιτέθηκε, σπρώχνοντας το πρόσωπο και τους ώμους του στον τοίχο, και στη συνέχεια μέσα σε καταψύκτη. Ο Σταντ φέρεται ότι διάνθισε την επίθεση με ομοφοβικά σχόλια, όπως ότι «θα έπρεπε να φοράει φούστες», ότι είναι «μαλθακός» και ότι «μισεί τις γυναίκες», ενώ σταμάτησε να βιαιοπραγεί μόνο όταν παρενέβη ο Τζέι Ρούτλαντ.

Αποζημίωση

Ο Χαζίκ ζητά να αποζημιωθεί για το επεισόδιο και ταυτόχρονα να λάβει χρήματα από μισθούς και υπερωρίες που δεν του έχουν καταβληθεί και «ξεπερνούν κατά πολύ τα 23.000 ευρώ». Ο εκπρόσωπος του Σταντ απορρίπτει τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς τες «ανάξιες λόγου». Πριν από έναν χρόνο, άλλος μπάτλερ, ο Ρόντι Μπάερ, είχε κάνει αγωγή στην οικογένεια Σταν για απλήρωτους μισθούς και υπερωρίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα