Γκαρσία, ο διάδοχος

20:32 2/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΓκαρσία, ο διάδοχοςΤρίτη, Ιανουάριος 2, 2018 - 20:32

Οι Ισπανοί επιμένουν ότι ο 44χρονος προπονητής θα πάρει τη θέση του Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού

Από τον
Χάρη Δάντση

Οι καπνοί που προέρχονται από τη Βαρκελόνη έχουν κάνει... αποπνικτική την ατμόσφαιρα για τον Τάκη Λεμονή. Δεδομένη θεωρούν τη συμφωνία του Οσκαρ Γκαρσία με τον Ολυμπιακό

για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τα ισπανικά μέσα και μένει να φανεί αν υπάρχει και «φωτιά».

Οπως αποκάλυψε δημοσιογράφος της έγκυρης «AS», άνθρωπος του πειραϊκού συλλόγου είχε παραμονή Πρωτοχρονιάς επαφή με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Σεντ Ετιέν, προκειμένου να πάρει το τιμόνι από τα χέρια του «Sir Takis»!

«Ο Οσκαρ Γκαρσία θα γίνει σύντομα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και από την τρέχουσα σεζόν. Χθες συζήτησαν στη Βαρκελόνη. Σου εύχομαι καλή τύχη» ανέφερε η ανάρτηση του Μόισες Λόρενς στο twitter.

Καμία πληροφορία

Φήμες ήθελαν τον 44χρονο Ισπανό κόουτς, που έχει εργαστεί κι από τις Σάλτσμπουργκ, Γουότφορντ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπράιτον και τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα (έχει συνεργαστεί με τον Κρόιφ), να βρίσκεται από χθες στη χώρα μας.

Από την πειραϊκή ΠΑΕ, ωστόσο, δεν ανέφεραν το παραμικρό. Από τη στιγμή όμως που δεν διέψευδαν το θέμα, φαινόταν ότι ο Γκαρσία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Πειραιά.

Πολλοί ξαφνιάστηκαν με το ότι οι πρωταθλητές προτίθενται να αλλάξουν προπονητή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που χρεώνουν στον Τάκη Λεμονή είναι ότι δεν έχει καταφέρει να επιβάλει πειθαρχία στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, αλλά και το ότι η ομάδα δεν αποδίδει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ολα δείχνουν λοιπόν ότι θα υπάρξει αλλαγή στον πάγκο.

«Ερυθρόλευκος» θεωρείται ήδη και ο Εχσάν Χατζισαφί. Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη από τους Πειραιώτες, αλλά έχει ήδη προπονηθεί με τη νέα ομάδα του. Αυτό φάνηκε και από την κοινή του φωτογραφία με τους Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ομάρ Ελαμπντελαουί από το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη.

«Καλώς ήρθες, αδερφέ, όλα τα καλά εύχομαι» έγραψε στα social media για τον συμπατριώτη του ο Ιρανός φορ Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στο μεταξύ, στην Τουρκία υποστήριζαν ότι ο Οφόε αυτοπροτάθηκε στη Γαλατασαράι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα