Για τον Ορέστη!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΓια τον Ορέστη!Παρασκευή, Μάιος 13, 2016 - 19:02

Ολη η Θεσσαλονίκη, η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς και οι Πόντιοι γίνονται μια αγκαλιά για τον Ορέστη, τον 13χρονο ποδοσφαιριστή που δίνει, τόσο μικρός, την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του! Το βλαστάρι του Απόλλωνα, μαθημένο άλλωστε στα δύσκολα, μια και είναι ορφανό από πατέρα, χτυπήθηκε από τον καρκίνο, χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό για να μεταβεί στο εξωτερικό για μια σοβαρή επέμβαση και «πολεμάει» μαζί με όλη την αθλητική Θεσσαλονίκη.

Η

Καλαμαριά αποφάσισε ότι όλα τα έσοδα του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα δοθούν προς ενίσχυση της οικογένειας και όρισε συμβολική τιμή εισιτηρίου τα πέντε ευρώ. Παράλληλα, φορείς, ποντιακοί σύλλογοι, επώνυμοι και ανώνυμοι Θεσσαλονικείς έχουν φωνάξει το «παρών» σε αυτό το κάλεσμα ζωής και όλα δείχνουν ότι δεν θα μείνει εισιτήριο απούλητο. «Υπάρχει συχνή επικοινωνία με το σπίτι του παιδιού και τη μητέρα του, προσπαθούμε να είμαστε διακριτικοί και κοντά στο παιδί, διότι είναι και ορφανό από πατέρα. Οσο το δυνατόν περισσότερα συγκεντρωθούν τόσο το καλύτερο» τονίζει στη «δ» ο προπονητής του Ορέστη, Σπύρος Ακρίβος.

«Σχεδόν εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια. Η βοήθεια των φορέων της πόλης είναι συγκινητική» συμπληρώνει ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Αβραάμ Περσίδης.

Τα τηλέφωνα του συλλόγου είναι 2310412230, 470000 για όποιον θέλει να επικοινωνήσει.

Γ. Τότσικας

Keywords
Τυχαία Θέματα