Για μπανάκι στον «Αστέρα» το sexy δίδυμο Ζοζεφίν Βέντελ - Κόνι Μεταξά!

SHOWBIZ«Πολιορκία» από άντρεςΓια μπανάκι στον «Αστέρα» το sexy δίδυμο Ζοζεφίν Βέντελ - Κόνι Μεταξά!Σάββατο, Μάρτιος 11, 2017 - 15:00

Αυξάνονται συνεχώς οι χειμερινοί κολυμβητές που δίνουν το «παρών» στην κοσμική πλαζ του «Αστέρα» στη Βουλιαγμένη.

Εχει αρχίσει ήδη να γίνεται το αδιαχώρητο, με αποτέλεσμα την περασμένη Κυριακή πολλοί από τους «θαμώνες» της πλαζ να μη βρίσκουν ξαπλώστρα ούτε για δείγμα!

Την παράσταση όμως έκλεψαν δύο νεαρές, πολλά υποσχόμενες celebrities, οι οποίες ξάπλωναν νωχελικά στις σεζλόνγκ για να κάνουν την ηλιοθεραπεία τους απολαμβάνοντας φρέντο καπουτσίνο.

«Πολιορκία» από άντρες

Ο λόγος για τη Ζοζεφίν Βέντελ και την Κόνι Μεταξά, οι οποίες τράβηξαν σαν μαγνήτης τα βλέμματα των αρσενικών.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα οι καλογυμνασμένοι άντρες που προσπάθησαν να τις «πολιορκήσουν», με τα δυο κορίτσια να μη δίνουν καμία απολύτως σημασία στο φλερτ, συνεχίζοντας ανέμελα την ηλιοθεραπεία τους.

Σε κοντινή απόσταση από Βέντελ και Μεταξά ήταν ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, ο οποίος απαρνήθηκε το αγαπημένο του beach volley προκειμένου να απολαύσει ένα ποτήρι γαλλική σαμπάνια με Αραβες φίλους, με τους οποίους στη συνέχεια γευμάτισε στο εστιατόριο.

Από την πλαζ του «Αστέρα» δεν θα μπορούσε να λείπει η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία έκανε μαζί με την παρέα της τα μακροβούτια της!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
κονι μεταξα γυμνη
Τυχαία Θέματα