Γαλλίδα οδοντίατρος είναι η νέα Μις Υφήλιος

ΚΟΣΜΟΣΓαλλίδα οδοντίατρος είναι η νέα Μις ΥφήλιοςΤρίτη, Ιανουάριος 31, 2017 - 17:20

Ευρωπαία είναι η νέα Μις Υφήλιος, καθώς το στέμμα τις ομορφότερης γυναίκας του πλανήτη κέρδισε 24χρονη οδοντίατρος από τη Γαλλία.

Η Ιρίς Μιτενέρ επικράτησε στον διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώθηκε στη Μανίλα των Φιλιππίνων, με τον παρουσιαστή Στιβ Χάρβεϊ να λέει σωστά αυτήν τη φορά το όνομα της νικήτριας και να σκορπάει χαμόγελα με τον σπαρταριστό διάλογό του με την περσινή νικήτρια, την οποία είχε ανακοινώσει με δεύτερη προσπάθεια.

Η Γαλλίδα καλλονή άφησε πίσω της τις εκπροσώπους 85 χωρών, επικρατώντας στον «τελικό των τελικών» της 25χρονης Μις Αϊτή Ρακέλ Πελισιέ, η οποία είναι 1η αναπληρωματική Μις Υφήλιος, και της 23χρονης Μις Κολομβία Αντρέα Τοβάρ, που είναι δεύτερη. Οταν η προκάτοχός της Πία Βούρτσμπαχ τής παρέδωσε το στέμμα, η Μιτενέρ δήλωσε έκπληκτη που κέρδισε και ταυτόχρονα ευλογημένη. Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα ότι είναι περήφανη που φέρνει τον τίτλο στην Ευρώπη, προσθέτοντας ότι η Γαλλία και η Ευρώπη χρειάζονται μια Μις Υφήλιο, καθώς έχουν ανάγκη από καλές ειδήσεις, αναφερόμενη στις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2016.

Η Μιτενέρ, που γεννήθηκε στη Λιλ και σπουδάζει Χειρουργική Οδοντιατρική στο Παρίσι, ανέφερε ότι τώρα θα έχει την ευκαιρία να προωθήσει τη στοματική υγιεινή. Σκοπεύει δε να εντείνει τις προσπάθειές της ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στην εκπαίδευση περισσότερα μη προνομιούχα παιδιά.

Κλείνοντας τη βραδιά, ο παρουσιαστής Στιβ Χάρβεϊ δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην περσινή γκάφα του στο Λας Βέγκας, όταν ανακοίνωσε τη λάθος νικήτρια. «Φέτος το είπα σωστά» είπε χαμογελώντας, ενώ η Πία Βούρτσμπαχ έσπευσε να τον ευχαριστήσει, λέγοντάς του ότι την έκανε «την πιο δημοφιλή Μις Υφήλιο». Ο Χάρβεϊ, με τη σειρά του, την ευχαρίστησε επειδή τον έκανε «τον πιο διάσημο παρουσιαστή» του διαγωνισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα