Φύλλο και φτερό

ΑΘΛΗΤΙΚΑΦύλλο και φτερόΤρίτη, Μάιος 15, 2018 - 20:04

Ελεγχος στην ΠΑΕ ΠΑΟ από ορκωτούς λογιστές! Πέμπτη έρχεται και πιάνει δουλειά ο Νταμπίζας

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Χθες το πρωί άρχισε ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ από την εταιρία που επέλεξαν ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και οι συνεργάτες του. Οι ορκωτοί λογιστές αναμένεται να κάνουν φύλλο και φτερό τα βιβλία των «πρασίνων» για να δουν ποια ακριβώς είναι η οικονομική κατάσταση του «Τριφυλλιού» και φυσικά πόσα εκατομμύρια ευρώ είναι το άνοιγμα του συλλόγου.

Η διαδικασία αυτή θα κρατήσει κάποιες εβδομάδες, παρ' όλα αυτά εκτιμάται πως σε ένα δεκαήμερο θα αρχίζει να σχηματίζεται μια γενική εικόνα για το αν υπάρχουν αποκλίσεις.

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει την Πέμπτη από τη Σκοτία για να αναλάβει και πάλι τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα. Μέχρι την Παρασκευή πιθανότατα θα ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του, προκειμένου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής να τρέξει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Αυτός περιλαμβάνει ανανέωση συμβολαίων και προπονητή. Ο Γιώργος Δώνης παραμένει ο επικρατέστερος για να αναλάβει το τιμόνι, ωστόσο πληροφορίες θέλουν τον Νταμπίζα να έχει επαφές και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στη σημερινή προπόνηση θα βρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου, έχοντας μαζί του συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αναφορικά με τις οφειλές προς τους παίκτες.

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει και το θέμα του Athens Alive. Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της Red Stone Μαρκ Αλεξάντερ αποκάλυψε πως εντός της εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση με την κυβέρνηση σχετικά με την πορεία του έργου.

Τέλος, ο Γιάννης Μπουζούκης ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στους «πρασίνους» μέχρι το 2020, ενώ ο Εμανουέλ Ινσούα φαίνεται ότι έχει μπει στο στόχαστρο της Σπάρτα Πράγας.

Keywords
Τυχαία Θέματα