ΦΡΙΚΗ!

ΚΟΣΜΟΣΦΡΙΚΗ!Τρίτη, Σεπτέμβριος 11, 2018 - 19:43

❱❱ Αυστραλός σκότωσε τις τρεις κόρες του, γυναίκα και πεθερά, και κοιμόταν μία εβδομάδα παρέα με τα πτώματα

Απο την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Στο ίδιο σπίτι με τα πτώματα της συζύγου, των τριών παιδιών και της πεθεράς του ζούσε επί μία εβδομάδα ένας 24χρονος πατέρας στην Αυστραλία, μέχρι να παραδοθεί στις Αρχές.
Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε την Κυριακή, όταν ο Αντονι Ρόμπερτ Χάρβεϊ διένυσε με το αυτοκίνητό του απόσταση 1.400 χιλιομέτρων, προκειμένου να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Πιλμπάρα για να αναφέρει τους

θανάτους της 47χρονης συντρόφου του Μάρα Χάρβεϊ, των τριών κοριτσιών τους ηλικίας 3 και 2 ετών και της 74χρονης πεθεράς του Μπέβερλι Κουίν.



Οι αστυνομικοί, αφού μελέτησαν τα στοιχεία που τους έδωσε, μετέβησαν στην οικία της οικογένειας, όπου βρήκαν τα πέντε πτώματα σε αποσύνθεση, καθώς και τα φονικά όπλα που χρησιμοποίησε ο 24χρονος, εναντίον του οποίου απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες ανθρωποκτονίας. Οπως πιστεύεται, ο δράστης σκότωσε τη σύζυγο και τα παιδιά του στις 3 Σεπτεμβρίου και μία μέρα αργότερα την πεθερά του, που πήγε να τους επισκεφτεί.

Η αδερφή της Μάρα Χάρβεϊ, Ταρίν δήλωσε σοκαρισμένη από την απώλεια της «τρυφερής μητέρας, της περήφανης αδερφής και των δραστήριων ανιψιών της», περιγράφοντας την αδερφή της σαν μια γυναίκα που λάτρευε τη μητρότητα και που οι κόρες της ήταν για εκείνη όλος ο κόσμος της.

Ο Αντονι Ρόμπερτ Χάρβεϊ, ο οποίος είχε πάρει το franchise εταιρίας με μηχανές γκαζόν, φέρεται ότι είχε αποκαλύψει σε γείτονά του ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ότι αναγκαζόταν να πηγαίνει στη δουλειά ακόμα και άρρωστος για να κρατήσει ανοιχτή την επιχείρησή του.
Μαζί με τη σύζυγό του ζούσαν στη μικρή ιδιόκτητη κατοικία της από το 2014, όταν της έκανε πρόταση γάμου. Εναν χρόνο αργότερα ήρθε στη ζωή η κόρη τους Σάρλοτ, ενώ το 2016 υποδέχτηκαν τις δίδυμες Αλις και Μπέατριξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα