Φόβοι για τη ζωή της Σινέντ Ο' Κόνορ

SHOWBIZΦόβοι για τη ζωή της Σινέντ Ο' ΚόνορΤρίτη, Μάιος 17, 2016 - 12:20

Η ανησυχητική ανάρτηση στο facebook προτού η ψυχικά διαταραγμένη τραγουδίστρια χαθεί από προσώπου γης

Η είδηση της εξαφάνισης της διάσημης και ψυχικά διαταραγμένης τραγουδίστριας της μεγάλης επιτυχίας «Nothing compares to you» έχει κόψει την ανάσα των μουσικόφιλων, που είδαν το 2016 να παίρνει πολλούς μεγάλους σταρ.

H αστυνομία του Σικάγο, όπως αποκαλύφθηκε χθες, αναζητεί τη Σινέντ Ο'

Κόνορ, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει και επισήμως αυτοκτονική. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του ΤΜΖ, η τραγουδίστρια αγνοείται από τις 6 η ώρα το πρωί της Κυριακής, όταν αποφάσισε να πάει βόλτα με το ποδήλατο, στο Γουιλμέτ του Ιλινόις, ενώ φορούσε δερμάτινο παντελόνι, ένα φούτερ και ένα μαύρο μακρύ μπουφάν. Δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο η ταυτότητα του ανθρώπου που έκανε τηλεφωνικά τη δήλωση της εξαφάνισής της.

To προηγούμενο θρίλερ

Η 49χρονη Ο' Κόνορ έχει και στο παρελθόν προκαλέσει συναγερμό. Τον περασμένο Νοέμβριο με ανάρτησή της στο facebook άφηνε να εννοηθεί ότι είχε πάρει υπερβολική δόση φαρμάκων, εξηγώντας ότι εξωθήθηκε σε αυτό από τη «βαναυσότητα» της οικογένειάς της. Τότε είχε ωστόσο βρεθεί σώα.
Και αυτή τη φορά η Ο' Κόνορ, λίγες ώρες πριν από την εξαφάνισή της, έκανε μία μάλλον ανησυχητική ανάρτηση στο facebook, η οποία φαίνεται να είχε στο στόχαστρό της τον μεγαλύτερο γιο της, τον Τζέικ Ρέινολντς. «Τζέικ, πήγαινε ευγενικά στο δικαστήριο την Τρίτη και πάρε την κηδεμονία του αδελφού σου από την TUSLA.

Ο δικηγόρος μου θα αποκαλύψει στον δικαστή τον παράνομο τρόπο με τον οποίο εσύ και ο Ντονάλ τον μετέφεραν στην TUSLA (λέγοντας ψέματα στους αστυνομικούς κ.λπ.)» έγραφε χαρακτηριστικά η Ο' Κόνορ, προσθέτοντας: «Καλό είναι να περιμένεις ότι θα έχεις μπλεξίματα. Μάλιστα, καλύτερα να φέρεις δικηγόρο για τον εαυτό σου. Και μην εγκαταλείψεις τον αδελφό σου ή κανένα άλλο από τα μωρά μου πάλι. Αυτό που έκανες στον αδελφό σου και τη μητέρα σου είναι στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ εγκληματικό».

Ο Ντονάλ, που αναφέρεται στην ανάρτηση, είναι πιθανώς ο μουσικός Ντονάλ Λάνι, πατέρας του 12χρονου γιου της Σέιν, ενώ η TUSLA είναι η υπηρεσία που ασχολείται με θέματα ασφάλειας των παιδιών και της οικογένειας στην Ιρλανδία. Η Ο' Κόνορ άλλαξε επίσης τη φωτογραφία προφίλ της, επιλέγοντας μία που δείχνει ένα κλουβί σε σχήμα γυναίκας που γονατίζει σε έδαφος το οποίο είναι γεμάτο πέτρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα