ΦΩΤΟ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σκηνές αποκάλυψης από το πύρινο «τέρας» που «κατάπιε» το Μάτι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤHΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙΦΩΤΟ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σκηνές αποκάλυψης από το πύρινο «τέρας» που «κατάπιε» το ΜάτιΔευτέρα, Ιούλιος 30, 2018 - 13:43

❱❱ Σοκ και δέος από το βίντεο της Ελιας Κάλλια, με τη φρίκη που έζησαν όσοι βούτηξαν μέσα στο νερό

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΤΣΑΛΑ

Σκηνικό που περιγράφει την κόλαση του Δάντη θυμίζουν οι εικόνες που

αποτύπωσε σε βίντεο μια κάτοικος που βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει τη ζωή της, όπως και δεκάδες άλλοι, το απόγευμα της μοιραίας Δευτέρας στο φλεγόμενο Μάτι. Το εφιαλτικό υλικό έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.



«Ζήσαμε την κόλαση και τον θάνατο» σχολιάζει στην ανάρτησή της η κυρία Ελια Κάλλια, η οποία ελπίζει ότι η δημοσιοποίηση των εικόνων θα βοηθήσει όσους αναζητούν τους δικούς τους.



Η γυναίκα κατέγραψε απίστευτες στιγμές αγωνίας που βίωσαν όσοι πάσχιζαν να μείνουν μακριά από τη φονική πυρκαγιά που ερχόταν απειλητικά προς το μέρος τους.



Μέσα στο νερό, που ήταν η μοναδική προστασία, φαίνονται μητέρες να αναζητούν βοήθεια με τα μωρά τους στην αγκαλιά και πατεράδες να κρατούν στους ώμους τους παιδιά έξω από το νερό, που και αυτό αποδείχθηκε για πολλούς εξ ίσου φονικό με τη φωτιά.

Αλλοι κρατούσαν τα κατοικίδιά τους ή ό,τι κατάφεραν να πάρουν μαζί τους όταν εγκατέλειψαν τα φλεγόμενα σπίτια και αυτοκίνητά τους. Πολλοί προσπαθούσαν κρατώντας βρεγμένα πανιά στο πρόσωπο να αναπνεύσουν μέσα από το καυτό νέφος της φλόγας.

«Παρακαλώ αναδημοσιεύσετε τις φωτογραφίες μήπως βοηθήσουμε ανθρώπους να βρουν τους δικούς τους. Σχόλια και like δεν χρειάζονται» έγραψε η ίδια στο facebook για τις εικόνες που συγκλονίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα