«Φωτιά» στο τζακούζι η Φουρέιρα

SHOWBIZ«Φωτιά» στο τζακούζι η ΦουρέιραΣάββατο, Αύγουστος 25, 2018 - 15:00

❱❱ Αφού τα έδωσε όλα επί σκηνής το βράδυ της Πέμπτης τραγουδώντας το «Fuego» και άλλες επιτυχίες της στο Xlsior Gay Festival στη Μύκονο και ξεσηκώνοντας το πολυπληθές gay κοινό της...

... η Ελένη Φουρέιρα χαλάρωσε στο τζακούζι του ξενοδοχείου της, ανάβοντας... φωτιές στους straight θαυμαστές της στο Instagram.

Η παραλίγο «βασίλισσα» της φετινής Eurovision φόρεσε ένα κόκκινο μπικίνι και φωτογραφήθηκε, έχοντας λάγνο βλέμμα. «Μετά το show στη Μύκονο» έγραψε αντί οποιουδήποτε άλλου σχολίου στην «καυτή» ανάρτησή της και άφησε τη φαντασία των followers της να... οργιάσει.

Τα likes που συγκέντρωσε ήταν παραπάνω από 50.000, ενώ τα σχόλια που εισέπραξε από κολακευτικά έως και άκρως τολμηρά. Κι όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και σε άλλες γλώσσες, όπως αγγλικά, τουρκικά και φυσικά αλβανικά. Μάλιστα, όπως τόνισε ξένος φαν της: «Μου αρέσει το γεγονός ότι αντλείς πολλές φορές την έμπνευσή σου από τη Ρίτα Ορα. Είστε και οι δύο απίστευτες, Αλβανίδες βασίλισσες».

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι ότι μεταξύ των σχολίων υπήρξαν και αρκετά από φαν κλαμπ της Ελένης στο εξωτερικό, κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό. Ναι, η Φουρέιρα διαθέτει φαν κλαμπ στην Εσθονία, στην Τουρκία, στην Ισπανία, στη Βουλγαρία και συνεχίζει... Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι αν συνεχίζει τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, καθώς έχουμε καιρό να τους δούμε κάπου μαζί, ενώ εκείνος πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα