«Φωτιά» στην Ταϊτή η Ιρίνα Σάικ

ΚΟΣΜΟΣ«Φωτιά» στην Ταϊτή η Ιρίνα ΣάικΤρίτη, Ιούλιος 11, 2017 - 16:59

Διακοπές με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και VIP παρέα

Διακοπές σε εξωτικό προορισμό του Ειρηνικού ωκεανού έκαναν η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ παρέα με διάσημους φίλους τους. Το ζευγάρι απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης σε μαγευτικές παραλίες της Ταϊτής μαζί, μεταξύ άλλων, με επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας, διάσημο γκέι δημοσιογράφο αλλά και γνωστή ηθοποιό.

Την καλοκαιρινή εξόρμηση της Σάικ και του Κούπερ αποκάλυψε η σχεδιάστρια Νταϊάν

φον Φίρστενμπεργκ, αναρτώντας φωτογραφία -που τράβηξε η ίδια- στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτή, εκτός από το διάσημο ζευγάρι, φαίνονται ο δημοσιογράφος Αντερσον Κούπερ με τον σύντροφό του Μπέντζαμιν Μαϊσάνι και η ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «Girls» Αλισον Ουίλιαμς με τον σύζυγό της, τον επιχειρηματία Ρίκι Βαν Βιν.



«Ενα μέρος της πιο διασκεδαστικής ομάδας στον κόσμο! Γεια σου Ταϊτή» σχολίασε η Φίρστενμπεργκ, αναφερόμενη προφανώς στο γεγονός ότι από τη φωτογραφία έλειπε ο παρουσιαστής Αντι Κόεν, ο οποίος επίσης έκανε διακοπές μαζί τους.
Μερικές από τις ομορφότερες στιγμές της στην Ταϊτή μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram και η 31χρονη Σάικ.

Το μοντέλο από τη Ρωσία δεν παρέλειψε να απαθανατίσει το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, ενώ σε άλλες φωτογραφίες χαλαρώνει στην μπανιέρα του, έξω από το κατάλυμά του, παίζει με τα ψάρια στη θάλασσα ή κάνει ηλιοθεραπεία σε παραλία με φοίνικες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα