Φλογερό ειδύλλιο Κασιδιάρη - Σαατσάκη ταράζει τη Βουλή

COVER STORYΑΧ ΗΛΙΑ!Φλογερό ειδύλλιο Κασιδιάρη - Σαατσάκη ταράζει τη ΒουλήΣάββατο, Μάιος 19, 2018 - 16:00

❱❱ Στην αγκαλιά του σκληρού της Χρυσής Αυγής η σεξοβόμβα που έπαιξε με... ψευδώνυμο σε ερωτικές ταινίες
❱❱ Οι ιδιαίτερες στιγμές και η επίσκεψη που αναστάτωσε τους εθνοπατέρες

Μια σεξοβόμβα έσκασε στην αγκαλιά του Ηλία Κασιδιάρη, προκαλώντας...

αναταράξεις έως τη Βουλή των Ελλήνων! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο «σκληρός» βουλευτής της Χρυσής Αυγής τα περνάει... ζάχαρη τον τελευταίο καιρό, αφού το ερωτικό ενδιαφέρον του μονοπωλεί ένας ξανθός πειρασμός που ακούει στο όνομα Μαρία Σαατσάκη.

Εφτασε, μάλιστα, στο σημείο να την καλέσει και στη Βουλή για να τον απολαύσει... εν δράσει, γεγονός που προκάλεσε σούσουρο. Γνωστός για τις προτιμήσεις του στις σέξι παρουσίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν έμεινε ασυγκίνητος όταν η μοίρα έφερε κοντά του τη Μαρία Σαατσάκη, η οποία έλκει την καταγωγή της από τη λεβεντογέννα Κρήτη. Η ίδια έζησε εκεί έως την εφηβεία της και κατόπιν μετακόμισε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το λύκειο ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και το σχέδιο μόδας, ενώ λίγο αργότερα προσπάθησε να κατακτήσει τον χώρο της τηλεόρασης παρουσιάζοντας εκπομπές σε μικρά κανάλια. Το 2015 βρήκε νέα ενασχόληση: το τραγούδι. Κυκλοφόρησε, μάλιστα, και διάφορα singles με κορυφαίο το «Εχω εγώ αυτό που θέλεις», το οποίο διαθέτει και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό βιντεοκλίπ. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε! Αλλωστε, η Μαρία δεν έχει αφήσει και τίποτα... κρυφό.

Η Zωή της Sirina

Πέρα από μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες της που διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν από αρκετό καιρό, έχει αφήσει το αποτύπωμά της και στην εγχώρια ροζ βιομηχανία. Δεν γνωρίζουμε αν ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ενήμερος γι' αυτό, ωστόσο εγκυρότατη πηγή αποκάλυψε στην «Espresso» ότι η Σαατσάκη έχει πρωταγωνιστήσει με το ψευδώνυμο «Ζωή» σε τρεις ταινίες με την υπογραφή της Sirina. Πρόκειται για τα ερασιτεχνικά βίντεο Νο 37 «Η Ζωή από Γλυφάδα», Νο 45 «Ετσι ξέσκισα την κολλητή μου πάνω στο φουσκωτό» και Νο 82 «Οικογενειακές υποθέσεις Νο 2»!

Και έπειτα από όλα αυτά το Μαράκι έφτασε στις 15 Μαΐου έως το γραφείο του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή, ήπιε μαζί του καφεδάκι και μετά τον παρακολούθησε να αγορεύει από το βήμα του Κοινοβουλίου. Ηταν η μέρα της εκρηκτικής ομιλίας του, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλεσε «σκιάχτρο» τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου και εκείνη του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «νεοναζί κανίβαλο»! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Μαρία Σαατσάκη έχουν πραγματοποιήσει κι άλλες κοινές εξόδους στην Αθήνα, προσέχοντας πάντοτε να μην τους αντιληφθούν τίποτε περίεργοι ή (ακόμη χειρότερα) παπαράτσι. Ως επί το πλείστον, πάντως, οι συναντήσεις τους γίνονται εντελώς πριβέ για να μην έχουν κανένα άγχος και να περνούν όμορφα τον κοινό ελεύθερο χρόνο τους.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Η ΕΣΤΕΜΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

Η Μις Τουρισμός 2012 Ελενα Κωνσταντινίδου μπήκε στη ζωή του Ηλία Κασιδιάρη λίγους μήνες μετά τη στέψη της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Η δυναμική Θεσσαλονικιά γνωρίστηκε με τον πολιτικό της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, όπου εργαζόταν για ένα διάστημα ως γραμματέας του βουλευτή Πιερίας της Ν.Δ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου. Ο έρωτάς τους υπήρξε έντονος, με την ίδια να συνοδεύει τον αγαπημένο της σε κοσμικές εμφανίσεις του, όπως στα εγκαίνια ενός νέου γραφείου της Χρυσής Αυγής στο Γύθειο, την άνοιξη του 2013. Οι δύο τους προσέλκυσαν τα φώτα της δημοσιότητας και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, όταν ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε να κάνουν το μπάνιο τους σε παραλία της Ραφήνας. Τότε, πέρα από την κοινή τους εμφάνιση, σάλο είχε προκαλέσει και το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό φτιαγμένο από μαιάνδρους που αποκαλύφθηκε ότι έχει «χτυπημένο» στο αριστερό του μπράτσο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Λίγους μήνες αργότερα έγινε γνωστό πως το ζευγάρι χώρισε. Οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση δεν έγιναν γνωστοί.

Οπως δήλωσε μάλιστα η ίδια η Ελενα εκείνη την εποχή, «οι λόγοι που χωρίσαμε με τον Ηλία δεν αφορούν κανέναν άλλο, παρά μόνο εμάς. Το μόνο που μπορώ να σας πω εγώ είναι ότι είμαι ευτυχισμένη και καλύτερα από ποτέ». Φήμες που κυκλοφόρησαν, ωστόσο, θέλουν τη σχέση τους να κλονίστηκε μετά την απόλυσή της από το γραφείο του Γιώργου Κωνσταντόπουλου, πιθανότατα εξαιτίας της σχέσης της με τον «σκληρό» της Χρυσής Αυγής.

Φανατικός με τις ξανθές! Από την αθλήτρια του στίβου, στο μοντέλο και στην καυτή λιμενικό

Ηταν Σεπτέμβριος του 2012 όταν το όνομα του Ηλία Κασιδιάρη συνδέθηκε μ' εκείνο της αθλήτριας του άλματος εις τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου. Η σχέση τους έγινε γνωστή στα media από τον πρώην σύντροφο της Βούλας, Λευτέρη Χαχαμίδη, με τον οποίο ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

O kick boxer, μάλιστα, είχε αποκαλύψει τότε σε συνέντευξή του πως ο λόγος του χωρισμού τους ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Η ίδια, το πρώτο διάστημα, δεν παραδεχόταν ευθέως τη σχέση τους, παρά τα πολλά δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι. «Δεν μπορώ να διαψεύσω πράγματα που γράφονται με καλό ή κακό σκοπό» υποστήριζε τότε. Το ειδύλλιό τους δεν έμελλε να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ έναν χρόνο μετά, που ρωτήθηκε ξανά σχετικά με τον Κασιδιάρη σε συνέντευξή της, δήλωσε πως «τον έχει αφήσει πίσω της».

Μετά τη Βούλα Παπαχρήστου και την Ελενα Κωνσταντινίδου ο Ηλίας Κασιδιάρης έστρεψε το ενδιαφέρον του προς τη Βαρβάρα Κίρκη. Το ξανθό και με πλούσια... προσόντα μοντέλο, που στο παρελθόν ήταν ένα από τα κορίτσια που κρατούσαν τις βαλίτσες στο τηλεπαιχνίδι «Super Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο, έγινε το νέο αμόρε του «σκληρού» της Χρυσής Αυγής εκεί, κατά το τέλος του 2013. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως ο Ηλίας ήταν πιο προσεκτικός καταφέρνοντας να ξεφύγει από τους παπαράτσι και να μην κυκλοφορήσουν σχετικά φωτογραφικά τεκμήρια.

Την ίδια τακτική ακολούθησε και στην τελευταία γνωστή σχέση του με τη sexy λιμενικό από τη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Πλακίδα, η οποία εθεάθη να φεύγει με τον βουλευτή ανήμερα της 25ης Μαρτίου του 2017 από ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μετά από εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Η Κατερίνα, μάλιστα, αποδείχτηκε... άγριο θηλυκό. Οπως αποκάλυψε η «Espresso» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της στις 30 Ιουνίου του 2017, η εντυπωσιακή λιμενικός έγινε πυρ και μανία και έτρεψε σε άτακτη φυγή ένα Greek καμάκι, που τη φλέρταρε σε γνωστό pool bar και λίγο έλειψε να του τις... βρέξει κιόλας.

Keywords
κασιδιαρης, βουλη, χρυση αυγη, ηλία κασιδιάρη, 25η μαρτιου, espresso, κρητη, αθηνα, νέα, singles, γυμνες, ροζ, sirina, μαΐου, συριζα, καρδια, ελενα, ΑΝΤ1, καλοκαιρι, εμφάνιση, παπαχρηστου, media, kick, boxer, super, deal, φερεντινος, τεκμηρια, θεσσαλονικη, ιουνίου, greek, pool, sirina news, sirina casting, τεκμηρια αυτοκινητων 2011, τεκμηρια διαβιωσης 2011, η φιλη της κορης μου, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, απολυσεις στο δημοσιο, κατερινα τσοπεη, Ελενα Καλλιανου, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, αποπλανηση στη σαντορινη, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, σχεδιο αθηνα, ξανα, ηλία κασιδιάρη, πειρασμος, βιντεο, βημα, γυθειο, ζαχαρη, ταινιες, το βημα, φημες, φωτογραφιες, αγκαλια, αγριο, αγχος, ανοιξη, βαλιτσες, γεγονος, γινονται, διαστημα, διαδικτυο, εγινε, ελενα, εμφάνιση, εποχη, ζωη, ιδια, κιρκη, λυκειο, λιμενικο, μαΐου, μαιος, μηνες, μοιρα, μπανιο, μαρια, ξανθο, ξενοδοχειο, ονομα, πηγη, υπογραφη, ροζ, συνεχεια, σειρα, σχεδιο, τασια, τατουαζ, τουρισμος, φυγη, ομορφα, boxer, εκπομπες, εμφανισεις, φακος, greek, ιδιαιτερα, ιουνίου, καμακι, kick, καρδια, media, πληροφοριες, pool, singles, ζευγαρι
Αναζητήσεις
, σαατσακη τσοντα
Τυχαία Θέματα