Φιλιά και... μέλια ο Γιούρι Μελίκοφ!

SHOWBIZΦιλιά και... μέλια ο Γιούρι Μελίκοφ!Τετάρτη, Απρίλιος 23, 2014 - 14:17

Είναι άλλος ένας παίκτης της ομάδας του Μιχάλη Κουινέλη που διεκδικεί τον τίτλο του νικητή στο «The voice». Ο Γιούρι Μελίκοφ και η Αρετή Κοσμίδου, που επίσης ανήκει στο team του τραγουδιστή των Stavento, αποτελούν δύο από τα φαβορί του talent show του ANT1 και σε κάθε live κάνουν... επίδειξη δυνάμεων σε σχέση με τους αντιπάλους τους.
Κι αν

για την προσωπική ζωή της Αρετής δεν γνωρίζουμε τίποτα, ο Γιούρι είναι... ανοιχτό βιβλίο. Ο νεαρός τραγουδιστής με τη βαριά χαρακτηριστική φωνή που θυμίζει... κάτι από Barry White είναι ερωτευμένος και το δείχνει, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα www.neammochostos.com (και όπως διαβάζουμε τις έστειλαν στο site φαν του νεαρού), ο 16χρονος και η συνομήλικη αγαπημένη του Βαλεντίνα «συνελήφθησαν» σε καφέ στο Παραλίμνι της Κύπρου (όπου ζουν και οι δύο) να ανταλλάσσουν φιλιά και να αποκαλύπτουν τον έρωτά τους.

Αν και γνωρίζονται αρκετό καιρό, οι δύο έφηβοι αποφάσισαν πρόσφατα να γίνουν ζευγάρι, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον του Γιούρι κάνουν λόγο για ένα δυνατό ειδύλλιο. Η μελαχρινή κοπέλα είναι μαθήτρια της Α' λυκείου, λατρεύει όπως και ο αγαπημένος της τη μουσική και μάλιστα παίζει πολύ καλό πιάνο. Η Βαλεντίνα δεν έχει καταφέρει να έρθει ακόμη στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον τραγουδιστή στα live του σόου, δεν αποκλείεται όμως να είναι παρούσα στον ημιτελικό, ώστε να βρεθεί στο πλευρό του και να τον εμψυχώσει.
Αν και ο Γιούρι ανήκει στην ομάδα του Μιχάλη, έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές και των άλλων coaches του «The voice», ενώ ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε ότι ο νεαρός είναι ο αγαπημένος παίκτης της συντρόφου του Υβόννης Μπόσνιακ. «Γιούρι, να σου πω κάτι; Σε γούσταρα μέχρι τη στιγμή που άρχισε να σε γουστάρει η κοπέλα μου. Εδώ τα χαλάμε, να ξέρεις. Μου λέει η Υβόννη συνέχεια "είναι charming, είναι charming, είναι charming". Γιούρι, ηρέμησε λίγο. Μακριά από το κορίτσι μας» του είπε μάλιστα ο τραγουδιστής αστειευόμενος.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα